Gordon Ramsay po nedavni hudi nesreči s kolesom: “Srečen, da sem živ”

Gordon Ramsay je spregovori o nedavni kolesarski nesreči, ki bi se lahko končala tragično.

V soboto, 15. junija je 57-letni slavni kuharski šef na Instagramu objavil video in dve fotografiji, da bi pokazal svoje močno poškodovano telo po nesreči in spodbudil svoje sledilce, naj vedno nosijo čelado.

V videu je Gordon povedal, da se je “res huda nesreča” zgodila v začetku tega tedna, ko se je s kolesom vozil v Connecticutu.

Na srečo si ni zlomil kosti, je pa odšel v bolnišnico na oskrbo.

“Res me je pretreslo,” je o nesreči povedal Gordon. “Iskreno povedano, imam srečo, da sem tukaj. Ti neverjetni kirurgi, zdravniki, medicinske sestre in bolnišnica, ki so ta teden skrbeli zame, so bili neverjetni. Ampak, iskreno, morate nositi čelado. Ne zanima me, kako kratka je pot. Ne zanima me dejstvo, da te čelade stanejo. Vendar so ključnega pomena. Tudi z otroki, kratko potjo, morajo nositi čelado.”

“Zdaj imam srečo, da stojim tukaj. Boli me. Bil je brutalen teden,” je dodal Gordon, medtem ko je dvignil šefovsko uniformo in pokazal svojo ogromno modrico. “In nekako se prebijam skozi to. Ne morem pa vam povedati, kako pomembno je nositi čelado.”

V naslovu objave je Gordon zapisal: “Hvaležen sem vsem zdravnikom, medicinskim sestram in osebju v bolnišnici Lawerence + Memorial v New Londonu, ki so skrbeli zame in me pregledali, najbolj pa sem hvaležen za svojo čelado, ki mi je rešila življenje.”