Kate Middleton prvič po diagnozi raka na javnem dogodku

Kate Middleton je kar žarela, ko se je zmagoslavno vrnila na javne dogodke z udeležbo na Trooping the Colour, po tem ko je marca svetu naznanila, da se bori z rakom.

Princesa valežanska je bila utelešenje elegance v beli Jenny Packham obleki s črnimi detajli in ujemajočim se pokrivalom. Mati treh otrok je žarela od veselja, ko je mahala množici, ki se je zbrala pred palačo v upanju, da bodo lahko videli princeso.

Kate Middleton - Modna.si
Kate Middleton se je s svojimi otroki peljala v slavnostni kočiji. (Foto: Profimedia)

Ko se je njen mož princ William odpeljal v vlogi polkovnika valižanske garde, se je Kate pridružila svojim otrokom princu Georgeu, princesi Charlotte in princu Louisu v slavnostni kočiji, ki je potovala od Buckinghamske palače po bližnjih ulicah do parade konjske garde, kjer je kralj Charles III. sprejel pozdrav.

Princ William in Kate Middleton s svojimi otroki. - Modna.si
Princ William in Kate Middleton s svojimi otroki. (Foto: Profimedia)

Medtem ko sta princa George in princ Louis nosila ujemajoči se modri kravati in mornarski modri obleki, se je plašč princese Charlotte ujemal z materinim, le da je bil temen z belimi detajli, imel pa je tudi belo pentljo na ovratniku.

Preberi si tudi:
Kate Middleton - Modna.si

Kate Middleton med borbo z rakom poslala opravičilo

Kate Middleton je med zdravljenjem raka delila redko sporočilo. V soboto, 8. junija se je 42-letna valižanska princesa “opravičila”, ker je zamudila vaje za Trooping the Colour, ki…