fbpx

Irina Shayk zgoraj brez na počitnicah z bivšim Bradley Cooperjem

Kaj pa na to pravi Tom Brady?

Poletje se počasi izteka, Irina Shayk in Bradley Cooper pa sta se očitno odločila, da gresta skupaj na dopust in se še malo nastavljata sončnim žarkom.

37-letnica je v na svojem Instagramu in v svojih Instagram zgodbah delila nekaj utrinkov z njunega uživanja na plaži, na katerih jo lahko vidimo, kako ob skalah pozira zgoraj brez.

Ruska supermanekenka na fotografijah na Instagramu z roko zakriva golo oprsje, poleg bikinija pa nosi tudi bele športne nogavice in superge.

Je pa Irina na Instagram zgodbah razkrila tudi, kdo ji je na tem dopustu delal družbo. Čeprav bi večina najprej pomislila na Toma Bradyja, za katerega se že nekaj časa govori, da je njen novi partner, pa je bil to oče njene hčere, Bradley.

Bradley Cooper - Modna.si
Bradley Cooper (Foto: @irinashayk / Instagram zgodbe)

Irina in Bradley sta se leta 2019 po štirih letih zveze razšla. Kljub temu sta ostala tesna prijatelja in skupaj vzgajata njuno 6-letno hčerko Leo.

Preberi si tudi:
Irina Shayk razkrila, kako ohranja brezhibno kožo

Irina Shayk razkrila, kako ohranja brezhibno kožo

Irina Shayk razkriva vse svoje lepotne skrivnosti! 35-letna ruska manekenka je pokazala svojo lepotno rutino za Vogueovo video serijo Beauty Secrets. “Obožujem ličila, vendar mislim, da moramo mi…