Ivanka Trump objokana! Njen mož se bori z zahrbtno boleznijo

Mož Ivanke Trump, Jared Kushner, je med delom v Beli hiši pred javnostjo skrival veliko skrivnost.

V svoji knjigi, Breaking History: A White House Memoir, ki je izšla 23. avgusta, Jared razkriva, da so mu leta 2019 diagnosticirali raka ščitnice.

Za svojo bolezen je izvedel, ko je bil na Air Force One na poti v Teksas. Slabo novico mu je sporočil zdravnik iz Bele hiše Sean Conley. “Walter Reed je vrnil vaše rezultate testov,” je rekel. “Izgleda, da imate raka. Takoj se moramo dogovoriti za operacijo,” je zapisano v knjigi. Čeprav je bilo “zgodnje” odkrivanje ključno za njegovo diagnozo, je Kushner kljub temu izgubil “precejšen del” ščitnice in eden od možnih stranskih učinkov njegove operacije je bila poškodba njegovih glasilk.

Odločil se je, da bo svojo bolezen zamolčal in je za diagnozo raka povedal le peščici ljudi v svojem ožjem krogu. “To je bil osebni problem in ni za javno razpravo,” je zapisal Jared in opozoril, da svojemu tastu sploh ni povedal o svojih zdravstvenih težavah. Operacijo je načrtoval za petek pred zahvalnim dnevom leta 2019, vendar je Donald Trump vseeno izvedel za stanje svojega zeta.

Nedavno pa so v Miamiju opazili Jaredovo ženo Ivanko, medtem ko se objokana pogovarja po telefonu. Jaredova druga operacija raka na ščitnici naj bi bila sicer “zelo uspešna”.

Preberi si tudi:
Pevka Halsey prvič o svojih številnih zdravstvenih težavah

Pevka Halsey prvič o svojih številnih zdravstvenih težavah

Halsey odkrito spregovorila o svojih zdravstvenih težavah. 27-letna glasbenica je na družbenih omrežjih pojasnila, zakaj je konstantno “v in izven” bolnišnic. “Očitno se je moje zdravje zelo spremenilo,…