fbpx

O joj! The Weeknd izgubil glas in moral po 15-ih minutah prekiniti koncert

Žalostna novica za oboževalce The Weeknda.

V soboto zvečer (3. septembra) je 32-letni zabavljač nenadoma prekinil svoj koncert After Hours Til Dawn Tour po manj kot 15-ih minutah nastopanja na stadionu SoFi v Inglewoodu v Kaliforniji.

Weekndov koncert naj bi se začel ob 21. uri in po tem, ko je delil posnetek iz svoje prihajajoče serije HBO Max The Idol, je prišel na oder okoli 21:17.

Ob 21:30 in po izvedbi samo štirih pesmi je The Weeknd prekinil koncert in občinstvu sporočil, da je izgubil glas.

“Ne vem, kaj se je pravkar zgodilo … ampak pravkar sem izgubil glas, to me ubija. Nočem prekiniti predstave, vendar vam ne morem dati koncerta, ki vam ga želim zdaj dati,” je The Weeknd dejal na odru, poroča Variety. “Poskrbel bom, da bodo vsi v redu – dobili boste svoj denar nazaj – kmalu bom naredil predstavo za vas. Vendar sem želel priti ven in se osebno opravičiti.”

“Veste, kako zelo me to ubija, žal mi je. Rad vas imam, najlepša hvala,” je nadaljeval, preden je zapustil oder.

Malo kasneje se je The Weeknd oglasil na Twitterju in se ponovno opravičil svojim oboževalcem.

“Med prvo pesmijo mi je ugasnil glas in uničen sem. Čutil sem, da gre in srce mi je paralo,” je zapisal The Weeknd. “Mojim oboževalcem se iskreno opravičujem. Obljubim, da se vam bom oddolžil z novim datumom.”

Preberi si tudi:
Angelina Jolie prvič odgovorila na vprašanje o odnosu z The Weekndom

Angelina Jolie prvič odgovorila na vprašanje o odnosu z The Weekndom

Angelini Jolie so zastavili vprašanje o The Weekndu in podala jim je zanimiv odgovor. Če morda ne veš, so 46-letno igralko in 31-letnega pevca prvič opazili skupaj že…