Je alkohol kriv, da se Selena Gomez in njena darovalka ledvice ne družita več?

Zato, da sta se Francia Raisa in Selena Gomez prenehali družiti, naj bi bilo delno krivo Selenino popivanje.

34-letna igralka zadnje čase polni naslovnice revij, ker se izogiba vprašanjem o njeni nekdanji najboljši prijateljici Seleni, kateri je leta 2017 darovala ledvico. S 30-letno pevko naj bi se prenehala družiti, ker je začela preveč piti, je razkril Franciin oče El Cucuy.

Preberi si tudi:
Selena Gomez v kopalkah ponosno pokazala svojo brazgotino

Selena Gomez v kopalkah ponosno pokazala svojo brazgotino

Selena Gomez se dobro počuti v svoji koži! 28-letna zvezdnica je nedavno na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, na kateri pozira v svetlo modrih enodelnih kopalkah. “Ko so…

Slavni španski radijski voditelj in Franciin oče se je razgovoril o njunem razpadlem prijateljstvu. Gostoval je v oddaji Primer Impacto, kjer so ga vprašali, zakaj njegova hči ni bila vključena v Selenin dokumentarni film Selena Gomez: My Mind & Me.

Nato je pojasnil, da sta se Selena in Francia sporekli, ko je Selena začela piti, Francia pa naj bi ji rekla, da ji ni dala ledvice, da bi lahko šla ven žurat in pit.

Dodal je tudi, da se prav to zgodi, ko se vmešajo ljubezen, denar in slava.

Preberi si tudi:
Taylor Swift - Modna.si

Je Taylor Swift sveže zaljubljena?

Le nekaj tednov po tem, ko je bilo razkrito, da sta se Taylor Swift in Joe Alwyn po treh letih zveze razšla, so zdaj vse bolj glasne govorice,…