Je Beyoncé na skrivaj že rodila dvojčka?

To so namigi…

Ko si kot velika zvezda kot Beyoncé, so čisto vse oči usmerjene vate. Že odkar je januarja naznanila, da je noseča z dvojčki, je javnost obsedena z njeno nosečnostjo. Njeni oboževalci že nestrpno čakajo na prihod dveh malih radosti in nestrpnost iz dneva v dan raste.

Nekateri oboževalci so celo prepričani, da je Queen Bey že pred več tedni rodila dvojčka. Bi to lahko bilo res? Pa poglejmo dejstva…

Za štart, Beyoncé ni ničesar objavila na socialnih omrežjih že dva tedna. To pa je sprožilo ugibanja, da se nekaj dogaja. Sicer neredno objavljanje sploh to ni tako nenavadno za Bey, vendar pa bi lahko bil razlog ta, da je zaposlena z nečim … z rojstvom in nato s skrbjo za dvojčka.

Njeni oboževalci pa so tudi poudarili, da je Beyoncéjina frizura na fotografiji (levo), ki je bila posneta na Spominski dan (Memorial Day) presenetljivo podobna frizuri, ki jo je nosila v začetku maja (desno). Če redno spremljaš pevkin Instagram, potem veš, da se to pri njej nikoli ne zgodi! Oboževalci so zato mnenja, da je objavila staro fotografijo samo zato, da bi svoje sledilce prepričala, da je še vedno noseča, sama pa bi v miru rodila dvojčka.

To pa še ni vse. Beyoncéjina sestra Solange je 25. maja odpovedala svoj nastop na Boston Calling glasbenem festivalu. Na Twitterju se je svojim oboževalcem opravičila z razlogom, da imajo ogromno tonskih problemov. Morda pa to ni bil resničen razlog, ampak je želela biti prisotna pri rojstvu svojih dveh nečakov/nečakinj?

In da niti ne omenjamo, da je nek oboževalec 20. maja opazil Beyoncéjino mamo Tino v losangeleški bolnišnici. Kdo bi vedel, kaj bi lahko to pomenilo?

Ne Beyoncé ne njen mož Jay-Z nista objavila še ničesar glede dvojčkov, tako da bi zvezdnica lahko bila tudi še vedno noseča…