Domov » Moda & stil » Je TA mega zvezdnica res ukradla videz svoji dvojnici?

Je TA mega zvezdnica res ukradla videz svoji dvojnici?

Moda & stilVIP
Je TA mega zvezdnica res ukradla videz svoji dvojnici?
📷 Kami Osman / Instagram

Posnemanje videzov se v modni industriji pogosto dogaja in ni nič novega, ampak ko te obtoži tvoja dvojnica, da si skopirala njen videz, ti pa si mega zvezdnica, je to povsem nekaj drugega.

Kim Kardashian ne sledi modnim trendom, ampak jih narekuje. 38-letna lepotna mogulka je utišala svojo dvojnico, ki jo je obtožila, da je popolnoma skopirala njen videz za zabavo po Met Gali v začetku tega meseca. 23-letna Kami Osman, ki je že leta (najbolj) znana po tem, da posnema Kimine videze, poleg tega pa ji je tudi navidez zelo podobna, čeprav naj bi si dala popraviti le nos in povečati usntice, se je pred leti že pojavila v epizodi serije Keeping Up with the Kardashians, v kateri se je Jonathan Cheban družil s Kami, ker naj bi bila Kardashianka, po njegovih besedah, preveč zaposlena, da bi se družila z njim. Ko so Kim oropali v Parizu, je družina celo razmišljala, da bi Kami zaposlila kot njeno telesno dvojnico.

Osmanova je na svojih Instagram zgodbah nedavno objavila serijo fotografij, ki naj bi bile dokaz, da je bila Kimina modra obleka od Thierry-ja Mugler-ja navdihnjena po njenem rojstnodnevnem videzu iz leta 2018, saj je imela prav tako okrašen sprednji del okoli popka, razlika pa je bila le v barvi.

Po obtožbah se je takoj oglasila Kim, ki je razkrila, da je njeno obleko v resnici navdihnila obleka pevke Cher, ki jo je nosila na svojem koncertu leta 2017.

Ne glede na besede zvezdnice je podobnost med oblekama več kot očitna…