Jennifer Lopez na rdeči preprogi v najbolj razgaljeni obleki do sedaj!

Kapo dol za J.Lo!

Če obstaja ena stvar, ki jo Jennifer Lopez obvlada, je to kraljevati na rdeči preprogi. “Booty” pevka je nedavno stopila na rdečo preprogo Billboard latinskih glasbenih nagrad 2017 in dala svojim oboževalcem zopet razlog, da jo občudujejo. 47-letnica se je po rdeči preprogi sprehodila v ne eni, ampak kar dveh razgaljenih oblekah in v trenutku ukradla vso pozornost.

Stilski duo Rob in Mariel sta pred kratkim spregovorila o tem, kje sta črpala navdih za modna videza, ki sta ju ustvarila za ta dogodek: “Seksi izrezi, globok dekolte in gol hrbet so nekaj, po čemer postaja Jennifer Lopez vedno bolj prepoznavna; seksi, ženstvena, neustrašna.”

Resnično ne moremo mimo tega, kako fenomenalno je pevka izgledala v teh oblekah! In seveda ni samo izgledala čudovito, ampak med nastopom njenega španskega singla “Mírate” tudi zvenela odlično. Izvedba balade se je zaključila s stoječimi ovacijami množice. J.Lo so med prireditvjo počastili z nagrado “Star Award”, pevka pa je imela nato zelo čustven zahvalni govor.

“Zelo me veseli, da lahko ta večer delim z izvajalci, ki jih občudujem. Počutim se blagoslovljeno, da sem lahko del tega ustvarjalnega sveta in da lahko zastopam našo latinsko skupnost. Počutim se kot doma. Počaščena sem, da lahko tukaj pred vami sprejemam to nagrado,” je v govoru povedala Jennifer.

Te zanima, kako imaš lahko tudi ti brezhibno kožo kot J.Lo in kakšen je njen najljubši jutranji smoothie?