Jennifer Lopez si ne želi še četrtega bivšega moža!

Koliko bivših mož je preveč bivših mož? Za Jennifer Lopez so trije povsem dovolj!

Pevka si nikakor ne želi poroke s svojim fantom Alexom Rodriguez in njene bivše razpadle zveze so glavni razlog za to. “J.Lo je strah, da bo ponovila napako,” je razkril vir blizu pevke. “Ne deluje dobro pod pritiskom. A-Rod preprosto ne sme pritiskati na njo.” Mati dveh si ni mislila, da bo njuna romanca tako hitro dosegla vrhunec. “Jennifer konstantno ponavlja Alexu, da še ni pripravljena narediti tega koraka.”

Boleče ločitve 47-letnice še vedno vplivajo na vsako odločitev, ki jo naredi v svojem ljubezenskem življenju. Rjavolasa lepotica, ki je bila med leti 1997 in 1998 poročena z Ojanijem Noa, nato od 2001 do 2003 s Crisom Juddom, je v kasnejši zvezi z Marcom Anthonyjem rodila dvojčka Max-a in Emmo, par pa se je nato leta 2014 po desetih letih ločil.

Kljub nestabilnim romancam, se ima J.Lo še vedno za brezupnega romantika. “Včasih se poroka ne izide – in to je žalostno. Ampak še vedno ostajam večna optimistka glede ljubezni. Verjamem v ljubezen,” je povedala pevka. “Spoznati, da človek ni dober zate ali da te ta oseba ne tretira pravilno ali da ne počne pravih stvari zase – če ostanem v taki zvezi, potem ne delam prave stvari zase. Dovolj rada se imam, da izstopim iz tega.”