Kaj manjka na božični voščilnici Meghan Markle in princa Harryja

Praznična sezona je že tik pred vrati, zato številni že objavljajo svoje božične voščilnice. Ogromno pozornosti sta do zdaj prejeli voščilnici britanske kraljeve družine in vsaka zaradi svojih razlogov. Kralj Charles III. in kraljica Camilla sta izbrala lažjo pot in za praznično voščilnico izbrala fotografijo s kronanja, princ William in Kate Middleton pa sta s svojimi otroki sicer pozirala za praznično fotografijo, vendar so na njej največ pozornosti pritegnili spodrsljaji.

Preberi si tudi:
Princ William, Kate Middleton, princ George in Louis, princesa Charotte - Modna.si

Kaj vse je narobe s praznično fotografijo Kate Middleton in princa Williama

Prazniki so že tik pred vrati in princ William in Kate Middleton sta delila svojo božično voščilnico, na kateri pozirata skupaj s svojimi tremi otroki. Na prvi in…

Tudi vojvoda in vojvodinja suseška sta poslala svojo praznično voščilnico, vendar po e-pošti, saj njunega uradnega Instagrama ne uporabljata več. Razglednica je bila od dua ter tudi Archewell Productions in Archewell Foundation. Čestitka ni bila osebno podpisana s strani kalifornijskega para, a se je začela z “V imenu urada princa Harryja in Meghan,” nato pa sta bila dodana njuna uradna kraljeva naziva.

Poleg tega, da je manjkal njun osebni podpis, pa sta na fotografiji, ki je bila na voščilnici, manjkala tudi njuna dva otroka.

Meghan Markle, princ Harry - Modna.si
Praznična voščilnica Meghan Markle in princa Harryja (Foto: Archewell)

To pa ni prvič, da njuna otroka nista bila prisotna na voščilnici – njuna praznična voščilnica za 2022 je vsebovala njuno fotografijo z gala dogodka v New Yorku. Ironično je, da kljub temu, da si Harry in Meghan želita zasebnosti in ne marata fotografov, pa sta bili obe fotografiji, uporabljeni na njunih zadnjih dveh voščilnicah, posneti na javnih dogodkih tamkajšnjega fotografa.