Kuharski trik: Kako skuhati testenine v 1 minuti

Testenine so pravkar postale še lažje za kuhanje!

Iznajdljiva kuharica je na TikToku objavila svoj “trik” za kuhanje testenin v samo eni minuti, kar lahko pomaga zmanjšati porabo električne energije.

Testenine so pogosto glavna jed, saj se jih da pripraviti na nešteto načinov, vendar mnogi ljudje ne vedo, kako ugotoviti, kdaj so popolno kuhane.

Videoposnetek, ki ga je objavil profil @purewow, prikazuje, “kako skuhati testenine v 60-ih sekundah” – vendar je ena zanka.

Prvi korak “60-sekundnega trika” je, da v skledo naliješ vodo in vanjo streseš surove testenine. Nato pravi, da je potrebno testenine pustiti namakati eno uro pred kuhanjem.

Po tej začetni uri se v posodi zavre vodo in nato namočene testenine strese vanjo ter kuha 60 sekund.

“Testenine damo za eno uro v posodo z vodo. Testenine kuhamo v vreli vodi eno minuto. Popolno al dente,” je zapisano na videu.

@purewow Send this to a fellow lazy cook! #hack #foodhack #lazycooking #pastahack ♬ original sound – PureWow

Medtem ko so bili nekateri navdušeni nad trikom, pa so bili drugi komentatorji zmedeni in so poudarili, da ta postopek traja 60 sekund … plus 60 minut.

“Torej je 1 ura in 1 minuta,” je zapisala ena oseba, na kar je Purewow odgovoril: “Kuha se 1 minuto.”

Preberi si tudi:
Testenine z avokadovo omako - Modna.si

Zvezdniški recept: Testenine z avokadovo omako po receptu Zendaye

Zendaya je vsestransko nadarjena igralka, pevka in plesalka, a izkazalo se je, da rada tudi kuha. Lansko leto je z emmyjem nagrajena igralka med intervjujem za Vogue India…