Tudi Adriana Lima šokirana nad svojim videzom

Adriana Lima je spregovorila o nedavnih negativnih komentarjih, ki jih je prebrala o sebi.

Prejšnji mesec je bila 42-letna supermanekenka deležna kritik zaradi svojega videza na losangeleški premieri filma The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes in številni so po ogledu fotografij špekulirali, da je šla pod nož.

Adriana Lima - Modna.si
Adriana Lima na premieri filma The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes (Foto: Profimedia)

V novem intervjuju je Adriana spregovorila o komentarjih in priznala, da je bila tudi sama “šokirana”, ko je videla fotografije z rdeče preproge.

“To me sploh ni motilo,” je o negativnih komentarjih povedala Adriana za Harper’s Bazaar Arabia. “Tako zelo sem močna in iskreno, pogledal sem se, preden sem stopila ven in počutila sem se odlično. Bila sem s svojima otrokoma in pogledala sta me in rekla: ‘Mama! Izgledaš tako lepa!'”

Čeprav je negativni komentarji niso “zmotili”, je Adriana priznala, da je bila “šokirana”, ko je videla fotografije z rdeče preproge.

“Mislila sem si ‘to nisem jaz,'” se spominja Adriana. “Vse je bilo čudno, ker se ne vidim tako. Še vedno se ne vidim tako … lahko se vidimo drugače.”

“Nisem pa bila užaljena ali karkoli – smejala sem se,” je nadaljevala Adriana. “Bistvo je, da nisem stara 16 let. Z manekenstvom sem se začela ukvarjati pri 16-ih letih, a nikoli več ne bom stara 16 let. Stara sem 42 let in sem najsrečnejša, kar sem bila; najbolj zadovoljna sama s seboj. Sprejemam svoja leta in se ne bom spremenila za nikogar.”