Domov » Zanimivosti » Kaj razkriva o tebi tvoj najljubši vonj sveče

Kaj razkriva o tebi tvoj najljubši vonj sveče

Zanimivosti
Kaj razkriva o tebi tvoj najljubši vonj sveče
📷 (Thou Shalt Not Covet)

Zagotovo se večina strinja, da se lahko le redko kaj primerja z udobnim in toplim občitkom, ko na stajliš klubski mizici gori dišeča svečka. Večina med nami pa se zagotovo ne strinja glede tega, kateri vonj je najboljši. Je to limona ali sivka? Vanilija ali jabolko? Če verjameš ali ne, lahko tvoj najljubši vonj sveče razkrije veliko o tvoji osebnosti.

Vrtnica

(Yankee Candle)

Vsakdo, ki je kdaj hodil s tabo, lahko potrdi eno stvar: romantična si do konca in še naprej. In prav zato svoj dom vedno zapolniš z dišavo, ki jo vsi povezujejo z najbolj romantično rožo vseh časov.

Limona

(ScentSimple)

Si nekdo, ki zelo ceni čist prostor, kar pa je tudi razlog, zakaj je tvoj najljubši vonj po limoni. Navsezadnje ima limona to sposobnost, da odstrani neprijeten vonj iz prostora (ali hladilnika) v le nekaj minutah. Zdaj veš, zakaj imaš tako rada prižgano limonino svečko, zaradi katere tvoj dom vedno diši sveže.

Cedrovina

(WoodWick)

Zate ni nič bolj sproščujočega od dihanja svežega zraka med sprehodom po gozdu. Zato si tudi vedno v iskanju svoje naslednje pustolovščine. Vendar pa bo moral v zimskih mesecih zadostovati ta vonj po naravi in lesu, saj je pogosto prehladno za daljše pohode in kolesarjenja.

Vanilija

(Old Williamsburgh Candle)

Težko je udariti mimo s tem brez dvoma najbolj popularnim vonjem vseh časov, kar nekako opisuje tudi tvoje mnenje glede vseh stvari. Si tradicionalist, ki ima raje klasiko kot trendovsko.

Sandalovina

(Wax and Oils)

Če bi morali staviti, bi rekli da si oseba, ki rada ustreže ljudem. Zakaj? Ta vonj je nekoliko bolj moški in se ga pogosto obravnava kot unisex vonj – kar pomeni, da bo všeč tako tebi kot tudi tvojemu partnerju.

Jabolko

(Village Candle)

Vedno razmišljaš o hrani. In prav zato pri tebi doma vedno gori svečka z vonjem jabolka. Ne le, da te vonj spominja na tvojo strast, ampak tudi ni tako močan, da bi zasenčil slastne vonjave iz kuhinje, ki jih z največjim veseljem pripravljaš.

Sivka

(Mrs. Meyer’s Clean Day)

Zelo verjetno si nekdo, ki se zna sprostiti in uživati. Prav zato vsak dan, takoj ko prideš iz službe, prižgeš svečo s tem cvetličnim vonjem, ki je hkrati tudi aromaterapevtski čudež, saj ima pomirjujoče učinke.

Jesenske začimbe

(Yankee Candle)

Jeseni ti diši cimet, čez nekaj mesecev pa ti bodo dišali medenjaki. Z drugimi besedami, zelo hitro se naveličaš določenih vonjev in jih zato konstantno menjaš.