fbpx

Kaj se dogaja z obrazom Hailey Bieber? Je šla pod nož?

Hailey Bieber je zadnjih nekaj mesecev precej vroča tema pogovorov, še zlasti zaradi ugibanj, ali si je ustanoviteljica lepotne znamke Rhode Skin operativno popravila nos in morda še kaj več.

Kljub temu, da 26-letna manekenka odločno zanika kakršnekoli popravke na sebi, pa fotografije govorijo povsem drugo zgodbo. Ko primerjamo fotografijo Hailey iz začetka njene manekenske kariere in fotografijo, ki je bila posneta nedavno, je razlika v obliki nosu in izgledu ustnic zelo očitna.

Instagram profil @_celebrities_before_after_ je primerjal nekaj fotografij Hailey iz preteklosti z novejšimi in razlika je prav osupljiva – še posebej kar zadeva obliko in velikost njenih oči, ustnic in nosu! Trenutno ni znano, ali so bile spremembe dosežene s tem, da je šla Hailey pod nož ali z veliko manj invazivnimi posegi, vednar je popravke zelo očitno naredila.

Tudi zelo priljubljen Instagram profil @plasticne (kjer oboževalci pogosto primerjajo fotografije znanih osebnosti, ki so morda šle pod nož) je objavil fotografijo Hailey iz njenih najstniških let in novejšo. Medtem ko so številni komentatorji pod objavo poudarili, da je videti “lepo tako ali drugače”, mnogi verjamejo, da je spremenila svoj nos z rinoplastiko, ustnice pa s “kirurškim lip flip-om”, kot je zapisal eden.

Preberi si tudi:
Presenetljiv razlog, zakaj Hailey Bieber jemlje prenatalne vitamine

Presenetljiv razlog, zakaj Hailey Bieber jemlje prenatalne vitamine

Ne, sploh ni zaradi želene nosečnosti! Hailey Bieber že kar lep čas redno uživa prenatalne vitamine, ampak nikar se ne veseli preveč, saj ni na poti dojenček Bieber.…