fbpx

Kaj vse v svoji luksuzni torbi skriva Kylie Jenner

Kylie Jenner potuje v stilu!

Kylie je nedavno oboževalcem omogočila vpogled v notranjost svoje torbice med letenjem z zasebnim letalom, pri čemer je njena luksuzna torba vključevala vse od dizajnerske rute do lastne kozmetične linije.

Kylie Jenner na privatnem letalu - Modna.si
Kylie Jenner na privatnem letalu (Foto: KylieJenner / Instagram)

25-letna zvezdnica serije The Kardashians je objavila fotografijo svoje torbice Bottega Veneta Medium Cabat, ki stane 9.100 ameriških dolarjev v zdaj že potečeni Instagram zgodbi, pri čemer je na fotografiji prikazana vsebina njene prostorne torbe, vključno z

Notranjost torbice Kylie Jenner - Modna.si
Notranjost torbice Kylie Jenner (Foto: KylieJenner / InstagramStories)

manjšim modelom za čez telo iste znamke, ki stane 4.600 ameriških dolarjev.

Poleg druge manjše Bttega Veneta torbe je bil v njeni veliki torbi komplet njenih novih maslenih balzamov Kylie Cosmetics, pri čemer je škatla vsebovala vseh šest vlažilnih, obarvanih odtenkov za ustnice.

Zraven balzamov je bila denarnica z logotipom Louis Vuitton, poleg nje pa rjava usnjena torbica in list papirja z navidez otroško umetnino – morda risba njene 5-letne hčerke Stormi Webster?

Na en ročaj svoje torbe je privezala sinje moder potiskan svileni šal znamke Loewe v vrednosti 390 dolarjev, na drugega pa zapela sponko za lase iz linije svoje sestre Kim Kardashian za 24 dolarjev.

Preberi si tudi:
Kylie Jenner - Modna.si

Kylie Jenner pokazala notranjost svoje 33 milijonov evrov vredne vile

Kylie Jenner je svojim oboževalcem v nedavnem videu razkrila notranjost svojega dvorca na Holmby Hillsu. Pri 25-ih letih ni skrivnost, da je Kylie že dosegla finančni uspeh za…