fbpx

Kylie Jenner pokazala notranjost svoje 33 milijonov evrov vredne vile

Kylie Jenner je svojim oboževalcem v nedavnem videu razkrila notranjost svojega dvorca na Holmby Hillsu.

Pri 25-ih letih ni skrivnost, da je Kylie že dosegla finančni uspeh za vse življenje in nikjer ni to bolj očitno kot na njenem 33 milijonov evrov vrednem kalifornijskem posestvu. Ustanoviteljica podjetja Kylie Cosmetics je nedavno popeljal oboževalce na kratek ogled.

Videoposnetek na TikToku je mama dveh otrok začela v baru. “OK, ne bom naredila turneje po celotni hiši,” je povedala v kamero. “Ampak jaz sem v … pokazal ti bom, v kateri sobi sem. Trenutno sem v svojem baru in všeč mi je, ker ima tako lepo luč.” Kylie je usmerila kamero v razkošen bar, ki je predvidljivo imel celo vrsto 818 steklenic tekile od sestre Kendall Jenner, postavljenih na elegantnem pultu.

Nato se je preselila iz bara v dnevno sobo z besedami “to je moja dnevna soba” ter se nasmehnila in pokazala belo sedežno in čudovit kamin. “To je čudno,” je potiho rekla, medtem ko je nadaljevala ogled. Pokazala je tudi čudovit bel klavir s stekleno ploščo in razkrila, da njena hči Stormi Webster hodi na ure klavirja “vsak teden”. “Naučila se bom,” je povedala Kylie. “To poletje sem se odločila, da se bom naučila igrati klavir.”

Mini turnejo je zaključila tako, da je poslala poljub svojim 52,7 milijonom sledilcem na platformi.

@kyliejenner Replying to @habibi ♬ original sound – Kylie Jenner

Preberi si tudi:
Kylie Jenner - Modna.si

“Naravno” lepa Kylie Jenner pravi, da ne potrebuje veliko ličil

Kylie Jenner pravi, da “ne potrebuje veliko” ličil, ker je “naravno” lepa. 25-letna ustanoviteljica Kylie Cosmetics je pred kratkim na Instagramu pokazala svoj minimalistično naličen obraz, za kar…