Kako bo kralj Karl v kronanje vključil Meghan Markle

Pred vrati je kronanje kralja Karla III. 6. maja se bo kraljeva družina zbrala na velikem spektaklu v čast novemu kralju in vsi se že pripravljajo na veliki dan, vključno z vojsko.

Poročali smo že, da se bo princ Harry kronanja svojega očeta udeležil, Meghan Markle pa bo s posebnim razlogom ostala doma v Kaliforniji pri svojih dveh otrocih.

Preberi si tudi:
Kralj Charles, princ Harry, Meghan Markle - Modna.si

Zakaj se bo princ Harry udeležil kronanja kralja Charlesa, Meghan Markle pa ne

Veliko je bilo govora o tem, ali bosta princ Harry in Meghan Markle sploh povabljena na kronanje kralja Charlesa in ko sta vabilo prejela, so se vsi spraševali,…

Čeprav se vojvodinja suseška kronanja ne bo udeležila, pa se bo Charles kljub temu na svoj veliki dan spomnil svoje snahe in jo vključil v ta pomemben del praznovanja.

Uradni spominek, ki ga lahko kupi vsak za 25 dolarjev, pa nikakor ni standardna brošura. Vključuje 84 strani, na katerih je vrsta podob kraljeve družine.

Med fotografijami je tudi družinska fotografija, ki je bila posneta ob praznovanju kraljevega 70. rojstnega dne. Na fotografiji lahko vidimo Meghan, ki pozira skupaj s preostalimi člani kraljeve družine. Monumentalna fotografija je bila posneta, preden se je par odločil zapustiti kraljevo družino in svoje kraljeve dolžnosti.

Vključitev Meghanine fotografije v spomin na kronanje je pomembna gesta. To kaže, da čeprav je odnos med njimi morda napet, je še vedno vključena v del kronskega dne.

“Lepo je videti to fotografijo, ki sem jo posnel leta 2018 v uradnem programu kronanja – zelo sem se zabaval med fotografiranjem,” je na Instagramu zapisal fotograf Chris Jackson.

Preberi si tudi:
Kralj Charles, Katy Perry - Modna.si

Razkriti glasbeni gostje, ki bodo nastopili na kronanju kralja Karla III.

Poročali smo že, da je kar nekaj glasbenih zvezd zavrnilo nastop na kronanju kralja Karla III., vendar pa so nekateri glasbeniki potrdili svoj nastop na tem pomembnem dogodku.…