Domov » Moda & stil » Kako dodati ostrino čisto vsakemu stajlingu

Kako dodati ostrino čisto vsakemu stajlingu

Moda & stil
Kako dodati ostrino čisto vsakemu stajlingu
📷 Mia Mia Mine

Majhne skrivnosti za tista še posebej težavna jutra!

Ali je to torbica v živahni barvi, ne tako klasičen blazer ali pa par sijajnih, prevelikih uhanov, že samo en statement kos lahko vdihne življenje sicer precej običajnemu stajlingu. Omisli si nekaj zanimivih modnih dodatkov in konstantno boš lahko ustvarjala stajlinge, ki bodo obračali glave – tudi če je osnova zgrajena zgolj iz klasičnih kavbojk in bele bluze z gumbi.

V nadaljevanju odkrij pet modnih kosov, ki bodo nadgradili čisto vsako klasično modno kombinacijo.

Nakit, ki obrača glave
Delikatni nakit je imel svoj trenutek, zdaj pa je prišel čas za večjega in bolj opaznega. Statement verižice in uhani dodajo osebno noto vsaki še tako klasični modni kombinaciji. Kombiniraj jih s svojim najljubšim hlačnim kostimom za klasično-moderni videz.

Monokromatski dodatki
Kaj je najtežji del pri oblačenju vsako jutro? Kombiniranje enega kosa z drugim, se strinjaš? Odloči se za monokromatski videz: preverjen način, kako vedno izgledati urejeno. Vendar pozor, tudi modni dodatki naj se ujemajo z barvo stajlinga. Morda se ti zdi vse skupaj pretirano, ampak verjemi, izgledala boš neverjetno šik.

Okrogla sončna očala
Okrogli okvirji iz 70-ih se zopet prebijajo v ospredje in zamenjujejo klasične oblike. Najbolj pristajajo ženskam s kvadratno ali ovalno obliko obraza, ženske z okroglimi obrazi pa boste veliko bolje izgledale s kvadratastimi okvirji.

Detajl kovine
Kdo pravi, da lahko svetleče stvari nosiš samo decembra? To sezono bodi pozorna na čevlje v kovinskih odtenkih, ki naj zasijejo v vsej svoji veličini ob lahkotnih oblekah in midi krilih.

Klobuk s širokimi krajci
Ne hrani klobuka le za tiste dneve, ko nisi zadovoljna s pričesko. To sezono je zelo modno pokrivalo, ki je po obliki nekakšna mešanica med fedoro in poletnim klobukom s širokimi krajci, vendar veliko bolj strukturiran. Možat izgled klobuka uravnoteži z ženstvenim stajlingom, okrašeno torbico in ogromno (umetnega) krzna.