Domov » Moda & stil » Kako dodati ostrino čisto vsakemu stajlingu

Kako dodati ostrino čisto vsakemu stajlingu

Moda & stilNakit
Kako dodati ostrino čisto vsakemu stajlingu
📷

Majhne skrivnosti za tista še posebej težavna jutra!

Ali je to torbica v živahni barvi, ne tako klasičen blazer ali pa par sijajnih, prevelikih uhanov, že samo en statement kos lahko vdihne življenje sicer precej običajnemu stajlingu. Omisli si nekaj zanimivih modnih dodatkov in konstantno boš lahko ustvarjala stajlinge, ki bodo obračali glave – tudi če je osnova zgrajena zgolj iz klasičnih kavbojk in bele bluze z gumbi. To je pet modnih kosov, ki bodo nadgradili čisto vsako klasično modno kombinacijo.

Nakit, ki obrača glave

(Txema Yeste for Cartier)

(Txema Yeste for Cartier)

Delikatni nakit je imel svoj trenutek, zdaj pa je prišel čas za večjega in bolj opaznega. Statement verižice in uhani dodajo osebno noto vsaki še tako klasični modni kombinaciji. Kombiniraj jih s svojim najljubšim hlačnim kostimom za klasično-moderni videz.

Monokromatski dodatki

(Getty Images)

(Getty Images)

Kaj je najtežji del pri oblačenju vsako jutro? Kombiniranje enega kosa z drugim, se strinjaš? Odloči se za monokromatski videz: Najbolj siguren način, kako vedno izgledati urejeno. Vendar pozor, tudi modni dodatki naj se ujemajo z barvo stajlinga. Morda se ti zdi vse skupaj pretirano, vendar verjemi nam, izgledala boš neverjetno šik.

Okrogla sončna očala

(Getty Images)

(Getty Images)

Okrogli okvirji iz 70-ih se zopet prebijajo v ospredje in zamenjujejo klasične oblike. Najbolj pristajajo ženskam s kvadratno ali ovalno obliko obraza, ženske z okroglimi obrazi pa boste veliko bolje izgledale s kotnimi okvirji.

Dotik kovine

(Getty Images)

(Getty Images)

Kdo pravi, da lahko svetleče stvari nosiš samo decembra? To sezono bodi pozorna na čevlje v mavričnih odtenkih, ki naj zasijejo v vsej svoji veličini ob lahkotnih oblekah in midi krilih.

Klobuk s širokimi krajci

(Getty Images)

(Getty Images)

Ne hrani klobuka samo za tiste dneve, ko nisi zadovoljna s pričesko. To sezono je zelo modno pokrivalo, ki je po obliki nekakšna mešanica med fedoro in poletnim klobukom s širokimi krajci, vendar veliko bolj strukturiran. Možat izgled klobuka uravnoteži z ženstvenim stajlingom, okrašeno torbico in ogromno (umetnega) krzna.