Kako izgledati kot modna blogerka 365 dni v letu

Vsaka ljubiteljica mode je zagotovo že doživela panični trenutek, medtem ko je iskala tisto popolno oblačilo v svoji omari: nimaš ideje kaj bi oblekla, ura tiktaka, tla pa so že popolnoma prekrita z oblačili, ki niso prišla v ožji izbor. In medtem, ko je na instagramu na milijone #ootd (dnevni modni videz) navdihov, si ti popolnoma izgubljena med njimi. Modne blogerke konstantno spreminjajo svoj videz, saj ves čas potujejo z enega konca sveta na drugega, ampak se tudi stalno vračajo k preverjenim sezonskim kombinacijam.

Torej, da ti malo pomagamo pri oblačenju, smo skupaj zbrali nekaj stylingov, ki jih modna množica nosi, ko doživi spremembo temperature in vremena. Od popularnega krila v poletnem času, do toplega plašča pozimi. Torej, ko pride določen letni čas in nimaš ideje kaj bi oblekla, preprosto prekopiraj eno od spodnjih kombinacij.

JESEN: Usnjena jakna, t-majica in jeans
“Go-to” jesenski styling blogerk je zelo enostaven: nekaj udobnega in nekaj toplega za ven in to je to. Investiraj v usnjeno – ali iz umetnega usnja – jakno in kmalu boš ugotovila, da je jesenska moda zelo preprosta.

ZIMA: Krznen plašč in izstopajoč klobuk
Tudi blogerke ne marajo, da jih zebe! Ko se temperature spustijo okoli ničle, se večina blogerk rada zavije v topel, krznen (ali iz umetnega krzna) plašč. Zima je letni čas, ko moraš vzljubiti plastenje, klobuki pa dodajo elegantni pridih celotnemu stylingu.

POMLAD: Denim pajaci
Ni pomembno kakšen je modri odtenek, koliko je spran ali čez kaj ga oblečeš, najbolj priljubljen pomladni videz se vrti okoli tega enojnega-celotnega kosa. Za sproščen videz zraven denim pajaca obuj superge, za športno-elegantni videz pa visoke petke. Kaj hitro boš ugotovila, kako zelo multifunkcionalno oblačilo je to.

POLETJE: Bel top in krilo iz jeansa
Klasična mornarska kombinacija s katero ne boš nikoli zgrešila.