Kako Naomi Campbell pri 54-ih ohranja takšno postavo? Jé samo…

Naomi Campbell je bila brez dvoma eden največjih supermodelov 90-ih let in tudi leta 2024 ima še vedno izjemno, zavidanja vredno postavo – takšno, ki si jo marsikatera ženska, tudi mlajša od nje, želi. In kako jo ohranja?

Čeprav je njen izgled nedvomno posledica tudi dobrih genov, pa je drugi del dobrega videza posledica zelo stroge in dobro premišljene diete. V nadaljevanju izveste nekaj razkritih skrivnosti, ki sta jih legendarna supermanekenka in njen osebni kuhar povedala o njeni prehrani.

Supermanekenka je aprila 2020 za The Sun povedala, kako izgleda njen tipičen dan prehranjevanja: “Jem kosilo. Kosilo je moja večerja, ker resnično jem samo enkrat na dan.”

In glede na Life & Style je Naomi v preteklih letih izvedla tudi nekaj precej zanimivih diet, pri čemer je ena od njih vključevala pitje vode ali soka namesto hrane.

In čeprav ima osebnega kuharja, je Naomi v YouTube videu julija 2019 razkrila, da rada sama nakupuje hrano.

“Sama si moram priskrbeti živila, ne morem jih naročiti prek spleta. Ne maram tega,” je takrat pojasnila in dodala: “Nakupovanje živil se mi zdi terapevtsko.” Med nakupovanjem v trgovini Whole Foods se je založila s hruškami, limonami, grozdjem in breskvami, pa tudi s svežo baziliko, jogurti brez laktoze razližnih okusov in rozinami.

Naomin osebni kuhar Sean John pa je povedal, da je manekenka “v bistvu vegetarijanka/peskatarijanka” ter da ne je veliko stvari – in te stvari vključujejo piščanca, gluten in mlečne izdelke.

“Zanjo kuham že več kot 10 let. Doma ima svoje stvari, vendar pripravim en res dober obrok na dan in je zelo čist in res zdrav,” je John povedal za Page Six. Kuha pa tudi za njena potovanja z letalom, kot je razkril: “Ko potuje zasebno, tudi te obroke pripravljam jaz. Ona ne jé letalske hrane.”