Kako nerodno! Tom Cruise letos ni prišel na Oskarje, ker…

Tom Cruise je bil vsekakor na seznamu največjih zvezdnikov, katerih odsotnost na prireditvi Oskarji, ki se je zgodila v nedeljo, 12. marca v gledališču Dolby v Los Angelesu, je bila še kako zelo opažena. Čeprav so številni opazili tudi odsotnost Zendaye, pa je imela igralka zelo jasen razlog, saj je bila takrat s svojim fantom Tomom Hollandom v Londonu po udeležitvi pariškega tedna mode.

Odsotnost Cruisa pa je bila nekoliko bolj zanimiva in zavita v tančico skrivnosti. Številni poročajo, da je podelitev nagrad preskočil zato, da bi se izognil srečanju z bivšo ženo Nicole Kidman, s katero je bil poročen med leti 1990 in 2001.

Glede na to, da je bil Top Gun: Maverick nominiran za več nagrad, vključno z najpomembnejšo, tj. za najboljši film, bi si mislili, da bo glavni igralec in producent eden prvih, ki bo odgovoril z ‘da’ za prihod na podelitev. Vendar se 60-letni igralec domnevno ni želel udeležiti Oskarjev, ker je vedel, da se jih bo udeležila tudi njegova bivša žena Nicole (55) s sedanjim možem Keithom Urbanom (prav tako 55). Po drugi strani pa številni poročajo tudi, da se v resnici sploh ni mogel udeležiti podelitve, ker je bil zaposlen s snemanjem Mission: Impossible – Dead Reckoning Part II.

Še ena govorica, ki kroži po spletu, pa se sploh ne nanaša na Nicole, ampak na voditelja Jimmyja Kimmela in režiserja Knocked Up-a Judda Apatowa. Kot poroča Variety, naj bi se Tom bal najhujšega, ko je izvedel, da prav on pomaga Jimmyju pri pisanju teksta in šal za slovesnost, in se je odločil, da ne pride na Oskarje in se s tem izogne norčevanju v Jimmyjevem uvodnem monologu. Judd se je prejšnji mesec na podelitvi nagrad Directors Guild of America Awards večkrat pošalil na Tomov račun, čeprav igralec sploh ni bil prisoten.

Preberi si tudi:
Jimmy Kimmel, Chris Rock, Will Smith - Modna.si

Oskarji 2023: Vse šale na račun lanskoletne klofute Willa Smitha Chrisu Rocku

Bilo je neizogibno: eno leto po incidentu klofute med Willa Smitha Chrisu Rocku na podelitvi Oskarjev 2022 ni manjkalo trenutkov, ki bi se na humorni način spominjali incidenta…