Kako se je spremenil sestrski odnos Paris in Nicky Hilton po tem, ko sta postali mami

Na vrhuncu svoje slave v zgodnjih 2000-ih sta sestri Paris Hilton in Nicky Hilton Rothschild polnili naslovnice zaradi svojega razkošnega načina življenja in slovesa party deklet. Medtem ko sta se njuni javni osebnosti skozi leta razvijali, se je krepila tudi njuna sestrska vez, pri čemer pa je materinstvo zelo vplivalo na njun odnos.

Nicky je mati treh otrok: Lily-Grace Victoria (rojene leta 2016), Theodore “Teddy” Marilyn (rojene leta 2017) in sina, rojenega leta 2022. Otroke ima skupaj z možem Jamesom Rothschildom, s katerim sta poročena od leta 2015. Paris je nedavno postala mati dveh otrok: Phoenix Barron (rojen januarja 2023) in London (rojena novembra 2023). Oba otroka, ki ju ima z možem Carterjem Reumom, s katerim se je poročila leta 2021, je rodila nadomestna mati.

Nicky je spregovorila o tem, kako se je njena povezanost s sestro Paris spremenila, odkar sta obe postali mami in pojasnila, da je njun odnos, odkar so se njune prioritete preusmerile k otrokom, veliko bolj družinsko usmerjen kot takrat, ko sta bili mlajši.

“Mislim, običajno v tem času v letu poskušamo ugotoviti, kaj bi počeli za silvestrovo, ali naj gremo v Vegas?” je povedala za People decembra 2023. “Ampak letos se pogovarjamo o izletu z vsemi otroki.” Medtem ko so se stvari med sestrama spremenile, Nicky še vedno najde podobnosti z njunim otroštvom, saj njune starševske izkušnje povezuje z izkušnjami lastne matere.

“Oni se družijo drug z drugim in mi se družimo,” je povedala za E! News o njej in sestrinih otrocih. “Ampak nekako tako je bilo odraščati z mojo mamo, njenimi sestrami in našimi bratranci in sestričnami in vse smo najboljše prijateljice kot sestre.” Poleg tega, da je spremenilo način preživljanja njunega kakovostnega časa, je materinstvo Nicky tudi omogočilo, da da svoji starejši sestri kakšen moder nasvet.

“Moj nasvet je vedno, da ne zamudite majhnih trenutkov,” je povedala za People. “To je tako kratko okno, da so tako majhni, nove stvari pa se dogajajo vsak dan.”

Preberi si tudi:
Paris Hilton - Modna.si

Paris Hilton o tem, zakaj se je odločila za nadomestno matero pri obeh otrocih

Paris Hilton je odkrito spregovorila o svoji odločitvi, da oba otroka donosi nadomestna matera. 42-letnica je nedavno na svet pozdravila hčerko po imenu London, ki je njen drugi…