Kako se je Taylor Swift pripravljala na turnejo Eras Tour

Bila je na zelo striktnem režimu vadbe in prehranjevanja!

Taylor Swift je nedvomno pripravila eno najbolj nepozabnih turnej v svoji karieri, če ne kar v zgodovini, vendar to nikakor ni bil lahek podvig! Turneja Eras je podirala rekorde, ampak da bi pevka prišla v vrhunsko formo za triurno plesanje, 16 menjav kostumov, 44 pesmi in na videz neskončne koreografije z vsemi posebnimi učinki, je bilo potrebno resno delo.

V svojem novem intervjuju za Time, potem ko je bila razglašena za osebnost leta 2023, je 33-letnica povedala, kako striktna je bila, da bi svoje telo in dušo pripravila na več nastopov vsak teden med svojo turnejo. Svoj uspeh pripisuje pomoči “najsodobnejše” telovadnice v New Yorku, imenovane Dogpound, kjer je tekla na tekalni stezi, medtem ko je prepevala svoj celoten seznam pesmi:

“Vsak dan sem tekla na tekalni stezi in na glas pela celotni seznam pesmi. Hitro za hitre pesmi in tek ali hitro hojo za počasne pesmi.”

Z grammyjem nagrajena pevka je tudi povedala, da je v svojo vadbeno rutino vnesla nekaj “moči, kondicije in uteži”, pa tudi VELIKO koreo vaj s koreografinjo Mandy Moore, ki ji jo je priporočila dobra prijateljica Emma Stone. Igralka je sodelovala z Mandy pri filmu ‘La La Land’ in vedela je, da bi bila dobra izbira za pop zvezdnico:

“Učenje koreografije ni moja močna točka. Imela sem tri mesece plesnega treninga, ker sem si ga želela izpiliti do potankosti. Želela sem biti tako zelo naučena, da bi se lahko hecala z oboževalci in ne bi izgubila ritma.”

Pevka je prizala, da je med prejšnjimi turnejami popivala in hodila na zabave – ampak ne tokrat! Ko prireja predstavo za svoje predane oboževalce, misli čisto poslovno. Celo POPOLNOMA se je odrekla alkoholu, kar za vinoljubca ni moglo biti lahko:

“Delati ta šov z mačkom … Ne želim poznati tega sveta … [Moji oboževalci] so se morali zelo potruditi, da so dobili vstopnice. Želela sem oddelati predstavo, ki je daljša, kot so si kdajkoli mislili, da bo, ker se zaradi tega dobro počutim, ko zapustim stadion.”