Kako se Kardashian-Jenner sestre dejansko prehranjujejo

Khloe je spregovorila o sestrinih dietah.

V nedavni objavi na svojem blogu, je Khloe Kardashian razkrila, kaj njene sestre jejo vsak dan in izkazalo se je, da je vsaka po svoje malo posebna. Blog objavi je dala naslov “My Sisters’ Diets Are Cray” (prevod: Diete mojih sester so nore). In prav ima. Res so nore.

“Vsaka ima tako različne prehranjevalne navade, da se včasih, ko poskušamo skupaj izbrati restavracijo, resno vprašam, ali smo res v sorodu. LOL!

“Najprej, Kim Kardashian West! KiKi ima zelo strogo nadzorovano dieto, ker, kot verjetno že veste, poskušapriti na tako nizko težo, kot je še nikoli ni imela. Ker je to cilj, s katerim se zaposlijo ljudje, medtem ko čakajo na svojo smrt!”

“Niti dneva ne bi preživela na Kimini novi dieti,” je Khloe zapisala o Atkinsonovi dieti, po kateri se trenutno prehranjuje Kim. “Odreči se je treba vsem sladkorjem in ogljikovim hidratom, lahko pa se uživa meso in mlečne izdelke. Preveč imam rada sladkarije in tudi ne jem rdečega mesa ali mlečnih izdelkov tako da bežim stran od te diete!”

“Ljudem se vedno zdi smešno, da je Kenny na anti-manekenski dieti,” je zapisala. “Obožuje burgerje in pico, zato je Kendall moja ‘go-to’ punca, ko imam grešni dan!”

Khloe pravi, da Kylie-na prehrana ni kaj dosti drugačna od Kendall-ine, vendar z eno veliko razliko.

“Kylie se prehranjuje kot tipična najstnica, vendar pa se tudi zelo zaveda, kaj vnese v svoje telo, ko gre za sveža in organska živila,” je Khloe zapisala o najmlajši polsestri. “Najbolj pomembna je zmernost!”

Nihče pa ne prekaša Kourtney-ine super striktne diete.

“Kourt uživa samo organsko pridelano hrano in je bolj kot ne sama sebe prepričala, da je alergična na mlečne izdelke in gluten,” Khloe opisuje dieto najstarejše sestre. “Ona je daleč najbolj nora glede svoje prehrane! Vedno imam občutek, da moram zakleniti svojo shrambno omaro, preden pride na obisk, da me ne bi kregala, kaj vse je v njej, LOL.”

Tako, zdaj veš!

Pizza party!

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on