fbpx

Kako ustvariš zadnji viralni makeup trend “zebe me”

Zimske temperature in ponekod tudi že sneg so zajele naše kraje, prav tako pa tudi TikTok. Uporabnice izjemno priljubljene aplikacije si želijo očitno ves čas izgledati, kot da jih zebe, saj je oznaka #ImColdMakeup zbrala že več kot 82 milijonov ogledov. Noro!

Ta trend ličenja – videz naravno pordele polti – je ustvarila vizažistka in ustvarjalka na TikToku Zoe Kenealy. “Obstajajo načini, kako se lahko naličite, da bodo ljudje čutili stvari,” pravi v videu. “Daj jim serotonin kot v Hallmarkovem filmu. Danes se delamo, kot da nas zebe.” Pomislite na rožnata lica, rožnat nos, rožnato vse.

@zoekimkenealy #greenscreen I think this is my favorite TikTok I’ve ever made even tho I felt so basic going outside and taking selfies with my Starbucks it was also the highlight of my day hehe it’s Makeup for serotonin feels and hallmark movie time! It’s the im cold it’s winter and the holidays and fall makeup look tutorial. #wintermakeup #fallmakeuplook #coldmakeup #maccosmetics #benefitcosmetics #makeupforever #wintermakeuplook ♬ august – Taylor Swift

Glavna zvezda tega priljubljenega videza je rdečilo za lica. Vendar pa je za videz “zebe me” ključnega pomena to, kam ga naneseš. Pomisli na to, kje običajno pordečiš, ko te zunaj sebe – to so ponavadi lica in nos, Zoe pa je nanesla tudi malo rdečila nad zgornjo ustnico.

Celotni videz fiksiraj z matirnim pudrom in po želji nanesi kakšno belo-bleščeče senčilo na veke za snegu podoben šimer.