OMG! Znamki Jimmy Choo in Timberland združili moči

Dve ikonični znamki ustvarili kolekcijo, ki si jo boš želela v svoji omari!

Ljubiteljice in zbirateljice čevljev, pozor! Lansirana je bila nova kolekcija dveh priljubljenih znamk čevljev in mi se je ne moremo nagledati. Ena od njiju je britanska znamka Jimmy Choo, ki je nastala v 90-ih letih prejšnjega stoletja in je znana po čevljih, ki združujejo stil in luksuz. Druga znamka pa je Timberland, ameriška znamka, ki je revolucionirala svet nepremočljivih čevljev s svojimi originalnimi škornji Timberland (ali po domače ‘piščančki’), ustvarjenimi leta 1973.

To pa je že drugič, da sta ti dve znamki združili moči – njuna prva skupna kolekcija je bila lansirana leta 2020. Jimmy Choo x Timberland 2022 se zgleduje po mestu New York, pri čemer črpa elemente iz mestnega glamurja in urbane kulture. K blagovnima znamkama je svoj prispevek dodala newyorška oblikovalka Shanel Campbell, ki je del kreativne agencije Harlem’s Fashion Row. Ta agencija je osredotočena na povezovanje modnih oblikovalcev iz marginaliziranih skupnosti z vrhunskimi blagovnimi znamkami v prizadevanju za diverzifikacijo modne industrije.

Kolekcija vsebuje sedem stilov, vključno s čevlji za moške in ženske. Čevlji, ki so pritegnili največ pozornosti, so brez dvoma gležnjarji Crystal Boots z visoko peto, ki imajo špičasto konico in so v celoti prekriti s kristali Swarovski. Še en živahen primer so topli gležnjarji, izdelani iz neon roza žameta, ki so na voljo za moške in ženske. Celotna kolekcija je že na prodaj na spletni strani jimmychoo.com.

Preberi si tudi:
Gležnjarji z visoko peto - Modna.si

Super trik: Kako brez pomerjanja ugotoviš, ali bodo čevlji z visoko peto udobni

Kupovanje čevljev s peto je vedno tvegano. Še toliko bolj pa, če jih kupuješ preko spleta. Ne moreš vedeti ali bodo to najbolj udobni čevlji s peto kar…