Princ Harry naj bi spakiral kovčke zaradi stalnih prepirov z Meghan Markle

Če gre verjeti nekaterim govoricam, ki krožijo po spletu, bi se princ Harry in Meghan Markle “lahko” razšla v naslednjih nekaj letih, saj naj bi se 38-letni princ Harry pred nekaj dnevi odločil, da bo “zapustil” 41-letno Meghan zaradi nenehnih prepirov. Vau – tega nismo pričakovali!

“Nesoglasja” Harryja in Meghan glede njunih prihajajočih projektov

Po besedah vira, ki je govoril z Woman’s Day New Zealand, sta zakonca pred kratkim imela “več nesoglasij glede svojih prihajajočih projektov”, kar vključuje njuno dokumentarno serijo na Netflixu in se celo sama odločila, kako naj se poimenuje njegove spomine Spare, ki bodo izšli 10. januarja 2023.

Princ Harry naj bi menil, da Meghan razkriva “preveč”

Insajder je za revijo povedal tudi, da princ Harry meni, da njegova žena razkriva malo preveč o njunem življenju (in o kraljevi družini kot celoti!) ter celo namignil, da ni vse, kar pove, povsem točno. “Govori se, da krivi Meghan, ker se ni držala načrta in v dokumentarnih filmih povedala preveč svoje resnice – poleg tega pa njena resnica ni vedno resnica,” je nadaljeval poznavalec in dodal, da ima princ Harry “vso pravico, da se jezi” na Meghan, če stvari, ki jih govori, ogrožajo njune projekte.

Meghan naj bi Harry “utrujal” in par se bo morda čez 2 leti razšel

Zdi se, da ni samo princ Harry “utrujen”, saj so prejšnja poročila namigovala, da je nekdanja igralka menda tudi “utrujena” od svojega moža in bi lahko iskala “izhodni načrt” v ne tako oddaljeni prihodnosti.

Imata pa eno skupno stvar, oba naj bi namreč imela željo uničiti kraljevo družino. “Zavezuje ju skupni poslovni načrt, da uničita kraljevo družino, kolikor le lahko, in promovirata blagovno znamko Sussex,” je še dodal insajder.

Če je res kaj resnice v teh trditvah, bomo očitno izvedeli že v bližnji prihodnosti.

Preberi si tudi:
Meghan Markle, princ Harry - Modna.si

Izšel napovednik za dokumentarno serijo Meghan Markle in princa Harryja

Prvi napovednik za Netflixovo dokumentarno serijo Meghan Markle in princa Harryja, Harry & Meghan, je bil pravkar razkrit. Vsebuje fotografije para – tako med uradnimi kraljevimi dogodki kot…