Kako Zayn Malik vpliva na zvezo Gigi Hadid in Leonarda DiCapria

Bližnji vir je spregovoril o tem, kaj se dogaja med Gigi Hadid in Leonardom DiCapriem in kakšno vlogo pri tem igra Zayn Malik, bivši partner in oče Gigine hčerke.

Če si morda spregledala, Gigi in Zayn sta bila par s premori od leta 2015, septembra 2020 se jima je rodila hčerka Khai, oktobra 2021 pa sta se razšla po tem, ko je bil Zayn obtožen nadlegovanja, ker naj bi udaril Gigino mamo Yolando Hadid. Obtožbe je zvezdnik sicer “odločno” zanikal.

Zdaj pa je bližnji vir razkril, kako pevec vpliva na Gigino novo zvezo z Leom.

“Gigi in Leo se videvata in sta zelo zaljubljena drug v drugega, vendar se Gigi trudi, da bi njuno razmerje ohranila prikrito,” je vir povedal za ET. “Poskušata ohraniti zasebnost in ne pokazati preveč naklonjenosti, ko sta zunaj.”

Vir je dodal: “Gigi poskuša biti pozorna na Zaynova čustva in ne želi biti nespoštljiva do njega s svojo novo zvezo. Gigi in Zayn si oba želita le najboljše. Po svojih najboljših močeh se trudita imeti prisrčen odnos, biti najboljša starša, kar sta lahko, in so-skrbeti za Khai na zdrav način.”

Preberi si tudi:
Gigi Hadid, Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio in Gigi Hadid prvič fotografirana skupaj!

Leonardo DiCaprio in Gigi Hadid sta bila prvič fotografirana skupaj odkar so se pojavile govorice, da se dobivata. Preberi si tudi: 47-letnega igralca in 27-letno manekenko so opazili…