Domov » VIP » Katastrofa! Voščena lutka Ariane Grande v Madame Tussauds ji ni niti malo podobna!

Katastrofa! Voščena lutka Ariane Grande v Madame Tussauds ji ni niti malo podobna!

VIP
Katastrofa! Voščena lutka Ariane Grande v Madame Tussauds ji ni niti malo podobna!
📷 Ariana Grande / Instagram

Madame Tussauds tokrat udaril povsem mimo!

Izgleda, da Ariana Grande, tako kot večina njenih oboževalcev, ni niti malo zadovoljna s svojo voščeno lutko v londonskem Madame Tussauds-u.

Ko je slavni muzej voščenih lutk v Londonu razkril voščeno lutko mlade pevke z angelskim glasom, so ponosno povedali, da so odlično upodobili njeno podobo in njen prepoznavni modni slog.

“Izbrali ste klasično Ari! Odlično smo upodobili njen stil, @arianagrande si lahko pridete ogledati v Madame Tussauds London še 5 tednov od petka dalje,” je muzej zapisal pod fotografijo Arianine lutke, objavljene na njihovem Instagram profilu.

V preteklosti se je sicer že zgodilo, da oboževalci znane osebnosti niso bili zadovoljni s podobo voščene lutke, kar so tudi jasno izrazili in popolnoma nič drugače ni bilo tokrat.

Neka uporabnica Twitterja je zapisala, da je sama bolj podobna Ariani kot pa ta lutka. Druga pa je zapisala, naj rečejo tej lutki, da se umakne, da bo lahko videla Arianino.

Kot že omenjeno pa nad lutko ni bila zadovoljna niti pevka sama, saj je objavo komentirala le z “rada bi se pogovorila”.