Domov » VIP » Kate ali Meghan? Razkrito, katera je najbolj vplivna vojvodinja

Kate ali Meghan? Razkrito, katera je najbolj vplivna vojvodinja

VIP
Kate ali Meghan? Razkrito, katera je najbolj vplivna vojvodinja
📷 Profimedia

Vse od trenutka, ko se je zaročila s princem Williamom, je Kate Middleton postala modni navdih za ženske po vsem svetu. Zdaj, osem let kasneje pa je vojvodinja kambriška še vedno modna ikona in oblačila, ki jih nosi, so v trenutku razprodana.

Nova raziskava je pokazala, da je “učinek Kate Middleton” po svetu še vedno zelo močan in ženske se še vedno zgledujejo po njej, ko gre za modo. Pravzaprav je še vedno največja kraljevska modna ikona, kljub veliki priljubljenosti njene ameriške svakinje, vojvodinje suseške, ki prav tako znova in znova “poskrbi”, da so oblačila in dodatki, ki jih nosi, razprodana v trenutku.

Britansko svetovalno podjetje Brand Finance je 1.515 Američanov prosilo, da ocenijo, kakšna se jim zdi britanska kraljeva družina in kraljeve družine na splošno. Brez presenečenj so ugotovili, da sta vojvodinja kambriška in suseška v Združenih državah obe zelo vplivni.

Najbolj vplivni član kraljeve družine je še vedno vojvodinja kambriška. Ko nosi britanski modni kos, se zaželjenost pri Američanih poveča za 37.6 odstotkov. Njen učinek je najmočnejši, ko gre za modo in nakit, čeprav ima vpliv tudi na nakupe predmetov in celo avtomobilov. Meghan Markle pa po vplivu sploh ne zaostaja daleč za njo, saj se zaželjenost oblačil, ki jih nosi, poveča za 35 odstotkov.

Dobro pa sta v tej kategoriji uvrščena tudi njuna moža. Princ Harry poveča zaželjenost po izdelku za 31.9 odstotka, princ William pa za 27 odstotkov.

Je pa potrebno na nekaj opozoriti: ta raziskava je bila opravljena pred septembrom, torej pred Meghaninim in Harryjevim potovanjem v Avstralijo in Novo Zelandijo ter pred naznanitvijo Meghanine nosečnosti, tako da obstaja velika verjetnost, da imata vojvoda in vojvodinja suseška zdaj po vplivnosti veliko večji procentualni delež.