Katere barve oblačil se moramo izogibati, če si želimo privlačiti srečo

Čeprav velja za eno najbolj elegantnih barv, pa je črna barva hkrati tudi barva, ki se je moramo izogibati na oblačilih, če si želimo privlačiti srečo.

Večina med nami ima verjetno v omari standardne kose oblačil, brez katerih ne moremo zgrešiti, kot je na primer mala črna oblekica in črni salonarji. Poleg tega je črna barva splošno znana po tem, da ustvari navidez bolj vitko postavo.

Ko gre za modo, je neverjetno težko zgrešiti z barvo, kot je črna. Estetsko se dobro ujema s skoraj vsako drugo barvo, ki jo imaš v omari. Modni oblikovalci se lahko zanašajo na črno barvo kot temelj svojih številnih ustvarjalnih zamisli.

Ampak, ne glede na to, kako priljubljena je črna barva, to ni barva, za katero bi veljalo, da privablja srečo. Če si želiš privabljati obilje, prijateljstvo in srečo, potem ti nošenje barve, kot je črna, morda ne bo naredilo nobene usluge.

Verjetno si že slišala, kakšna nesreča je, če cesto pred teboj prečka črna mačka. Črna barva velja za zelo nesrečno, ker je tako močno povezana s temo in skrivnostnostjo. Stvari, ki se zgodijo v temi, so ponavadi bolj grozljive od vsega, kar se zgodi na svetlobi. Seveda ni nič narobe, če nosiš črno, ker je to barva, v kateri se počutite najbolj udobno, je pa kljub temu pomembno upoštevati simboliko črne barve in njeno globoko zakoreninjeno povezavo s smolo, če trenutno hrepeniš po sreči.

Preberi si tudi:
8-točkovni sistem bo spremenil način, kako se oblačiš - Modna.si

8-točkovni sistem bo spremenil način, kako se oblačiš

Modni vplivneži poskrbijo, da sestavljanje modnega videza vedno izgleda preprosto, ampak za povprečnega človeka je stiliranje do popolnosti lahko težavno. Če si kot večina ljudi, imaš morda težave…