Domov » VIP » Kendall Jenner končno priznala, da je bila ljubosumna!

Kendall Jenner končno priznala, da je bila ljubosumna!

VIP
Kendall Jenner končno priznala, da je bila ljubosumna!
📷 Kendall Jenner / Instagram

Navzven čudovito, popolno življenje, navznoter pa ogromno sovraštva in ljubosumja!

Čeprav je vedno izgledalo, da sta si sestri Kendall in Kylie Jenner zelo blizu, pa je zdaj Kendall končno priznala, da je šla skozi fazo, ko je bila precej nesramna do svoje mlajše sestre.

Nobena skrivnost ni, da je vez med 22-letno Kendall Jenner in 21-letno Kylie Jenner zelo močna. Ne le, da sta najboljši prijateljici, ampak skupaj sodelujeta tudi pri modnih sodelovanjih ter imata tudi svojo modno znamko – Kendall + Kylie Clothing Collection. Ampak, ni bilo vedno tako. Kendall je v intervjuju za Beats 1 Zaza World Radio razkrila, da je bila v preteklosti zelo nesramna do svoje mlajše sestre. V klepetu skupaj s Kylie in njenima prijateljema Jaden-om Smith-om in Jordyn Woods, je izjavila: “Včasih sem bila tako nesramna … samo zato, ker so imeli toliko prijateljev, bili srečni, jaz pa sem bila tako osamljena in sama v svoji postelji.”

Za Kendall so bila najstniška leta zelo temačno obdobje in pogosto se je zatekala h glasbi. Čeprav ji je do neke mere pomagala, pa svojih najljubših komadov nikoli ni želela deliti z mlajšo sestro in vse to le z namenom, da bi jo prizadela. “Ena zgodba o Kendallinem glasbenem okusu: Ko je mene in Kylie peljala v svojem avtu, sva jo vedno spraševali glede najljubše glasbe, vendar je nikoli ni izdala,” je razkrila Jordyn.

Sčasoma je Kendallin negativen odnos slabel, še žlasti zato, ker je postajala vse bolj uspešna kot model. Pojasnila je, da jo je zelo osrečevalo dejstvo, da je imela na poti do uspešne kariere modela konstantno ob sebi svoje najboljše prijateljice, med katerimi je večina iz sveta mode in manekenstva.