Kendall Jenner končno spregovorila o povečanju ustnic

Prejšnji mesec je Kylie Jenner objavila video na Snapchatu in sliko na Instagramu, na katerih je imela njena sestra Kendall opazno večje in bolj polne ustnice. Seveda so njeni oboževalci takoj začeli namigovati, da je tudi ona podlegla polnilom za ustnice.

Čeprav je Kylie nemudoma stopila v bran svoji starejši sestri in pojasnila situacijo, da je sestri preprosto obrobila ustnice malo čez rob, pa oboževalcev ta razlaga še vedno ni prepričala.

Zdaj pa se je Kendall končno odločila, da naredi enkrat za vselej konec tem govoricam. Na svoji aplikaciji je pojasnila čisto vse: “Ko sem konec novembra izbrisala svoj Instagram profil, so ljudje začeli špekulirati, da je ‘Kendall izbrisala svoj profil samo zato, da bi lahko naredila popolno rekonstrukcijo obraza,'” je zapisala. “Mislim, da so se sklicevali na tisti dan, ko sva s Kylie v živo promovirali najino knjigo. Morali sva pohiteti, zato sem dovolila, da me Kylie naliči. Nikoli ne nosim obrobe za ustnice ali šminke, razen občasno živo rdečo – in ko rečem nikoli, s tem mislim tudi takrat, ko imam ustnice kožne barve, saj je takrat na njih samo glos!”

Nato je nadaljevala: “Kakorkoli, nič nisem popravljala ličil, ker se nama je zelo mudilo. ZELO mi je bil všeč ‘makeup’. Nikoli ne rečem tega, ampak preprosto sem se počutila lepo. Kar naenkrat pa so na spletu začeli objavljati fotografije naju s Kylie z naslovi ‘O moj bog, Kendall si je povečala ustnice in naredila celotno rekonstrukcijo obraza – poglejte njene ličnice, poglejte njen nos!’ Sama pri sebi sem si mislila ‘To je noro!’ In takrat nisem niti želela komentirati namigovanj, saj bi ljudje takoj začeli govoriti ‘Samo brani se, zagotovo je naredila popravke.’ Kylie je bilo izjemno žal zaradi nastale situacije, zato je na svojem Snapchatu nemudoma objavila video, v katerem je nase prevzela celotno krivdo.”

Kendall je nato tudi izpostavila, da je že manekenka in ni nobenega smiselnega razloga, da bi šla zdaj pod nož. “To je tako izčrpavajoče. Kot model, zakaj bi si šla delati rekonstrukcijo obraza? To sploh nima nobenega smisla,” je dodala.

Objavo pa je zaključila tako, da je ljudi opomnila na to, da je tudi ona samo človek. “Ljudje pozabljajo, da govorijo o resničnih osebah z resničnimi čustvi, ki dejansko živijo svoje vsakodnevno (večino dni) življenje, tako kot vsi ostali.”