Domov » VIP » Kensingtonska palača objavila uradne fotografije kraljeve poroke

Kensingtonska palača objavila uradne fotografije kraljeve poroke

VIP
Kensingtonska palača objavila uradne fotografije kraljeve poroke
📷 Profimedia

Uradni portreti so tu!

Dva dni po kraljevi poroki, ki se je zgodila v soboto, 19. maja, je Kensingtonska palača razkrila tudi uradne fotografije kraljevega para.

Tri fotografije, ki jih je posnel fotograf Alexi Lubomirski – stal je tudi za objektivom uradnih zaročnih portretov Meghan in Harryja – so (nepresenetljivo) navdušile oboževalce kraljeve družine.

Na prvi fotografiji od treh, ki so jo posneli v Zeleni sobi na gradu Windsor, je srečni par obdan s celotno družino, vključno s kraljico in princem Philipom ter vsemi otroci in Meghanino mamo Dorio Ragland, manjka le najmlajši sin vojvoda in vojvodinje kambriške, princ Louis.

Vendar pa je največ pozornosti prejela druga, bolj neformalna fotografija, na kateri sta kraljeva mladoporočenca obdana z otroci. Pravzaprav vsi govorijo le o enem kraljevu članu, ki naj bi ukradel celotni “šov”. In to je princ George!

Mladi princ stoji zraven svojega strica, medtem pa se njegov nasmeh razteza vse do ušes. Seveda pa ne moremo spregledati tudi prikupne Harryjeve nečakinje, princese Charlotte, ki sedi na tleh zraven vojvodinje suseške.

Na zadnji, tretji, uradni fotografiji, ki je črno-bela, pa mladoporočenca pred fotografskim objektivom pozirata sama v sedečem položaju na stopnicah na gradu Windsor. Izgledata zelo sproščena in srečna.

Pri slednji fotografiji sta Harry in Meghan z vsemi delila tudi prisrčno sporočilo:

“Vojvoda in vojvodinja suseška se želita zahvaliti vsem, ki so se v soboto udeležili praznovanja njune poroke. Zelo sta srečna, da sta lahko ta dan delila z vsemi, ki so se zbrali na gradu Windsor in tudi vsemi tistimi, ki so poroko spremljali preko televizije v Veliki Britaniji, Commonwealthu in drugod po svetu.”

Že veš, kakšen skrivnostni pomen je imela Meghanina poročna vlečka ter kako sta izgledali Meghanina druga poročna obleka in slavnostna torta?