Khloé Kardashian s priročnimi nasveti o tem, kako ločiti njo in Kourtney Kardashian

Khloé Kardashian bi bila zelo hvaležna, če bi jo ljudje nehali zamenjevati z njeno starejšo sestro Kourtney Kardashian.

Čeprav je 38-letna resničnostna zvezdnica med najbolj znanimi zvezdami na planetu, je razkrila, da jo ljudje še vedno zamenjujejo z njeno 44-letno sestro.

Da bi se to končalo, je razkrila zelo priročen vodnik, ki bo ljudem pomagal pri njunem razločevanju.

Khloé je v svoji zgodbi na Instagramu povedala, da ju ljudje zamenjujejo “vsak dan, večkrat na dan.”

“Popolnoma razumem, kako izgledava kot enojajčni dvojčici, zato je to morda za nekatere izziv, a upam, da bo ta predstavitev pomagala,” je zapisala in opozorila, da je bilo namenjeno “še posebej ljudem, ki so kričali ‘Kourtney Kourtney’, ko sem hodila mimo … to je za vas.”

Predstavitev se je začela s prikazom fotografije Kourtney, ki jo je Khloé opisala kot “precej čudovito, lepo, histerično.”

“Razumem,” je zapisala, “hudičevo vroča je … Še enkrat, morda nas ljudje kar naprej zamenjujejo, ker sva si prekleto enaki po tem, kako izgledava.”

In kako ju ločiti med sabo? Khloé je na primer 99% časa blondinka, Kourtney pa ima 99% časa temnejše lase.

Khloé je tudi skoraj 23 centimetrov višja od svoje sestre! “Podobnost je neverjetna. Da, razumem,” je sarkastično zapisala, potem ko je svoje sestre uvrstila v linijo glede na to, kako visoke so.

Kardashian-Jenner sestre - Modna.si
Kardashian-Jenner sestre (Foto: KhloeKardashian / InstagramStories)

Po besedah Khloé je celo imitator Elvisa Presleyja, ki je poročil Kourtney in Travisa Barkerja v Las Vegasu, nevesto pomotoma poklical Khloé!

Preberi si tudi:
Khloé Kardashian - Modna.si

TOLIKO za eno promocijsko objavo računa Khloé Kardashian!

Khloe Kardashian je skupaj s svojimi štirimi sestrami že več kot 15 let v središču resničnostne televizije. Vendar se je za dekleta veliko spremenilo, odkar so V koraku…