Khloé Kardashian z obraza odstranili tumor

Khloé Kardashian je bila v strahu za svoje zdravje.

38-letna zvezdnica serije The Kardashians je bila na več dogodkih fotografirana z obližem na obrazu. Khloé je pojasnila, da je to zato, ker so ji po preventivnem pregledu odstranili tumor.

Podrobno je opisala zgodbo, ki je vključevala kirurško odstranitev, in pojasnila, zakaj jo je delila v svojih zgodbah na Instagramu.

Khloé je zapisala, da je na svojem obrazu opazila “majhno izboklino”. Kljub temu, da je sprva mislila, da gre za mozolj, so ji sedem mesecev pozneje naredili biopsijo, saj je bila izboklina še vedno tam. Po dveh biopsijah so zvezdnici resničnostne televizije morali odstraniti tumor.

Po poročanju TMZ-ja sta bili biopsiji pozitivni na predrakavi melanom. Losangeleški kirurg je odstranil tumor in Khloé je povedala, da je zdaj v procesu zdravljenja.

“Vsi robovi izgledajo čisti in zdaj smo v procesu celjenja,” je zapisala ob fotografiji, na kateri nosi povoj.

“Še naprej boste videli moje obliže in ko mi bo dovoljeno, boste verjetno videli brazgotino (in vdolbino na mojem licu zaradi odstranitve tumorja),” je dodala.

Pojasnila je tudi, zakaj je delila zgodbo – “da bi vse opomnila, naj se pregledajo in to pogosto.”

“Pri 19-ih letih sem imela melanom na hrbtu in imela sem operacijo, da so mi odstranili tudi tega, tako da sem vnaprej pripravljena na melanome,” je zapisala. “Tudi tiste, ki niso, bi morali ves čas preverjati.”

Khloé se je na koncu zahvalila tudi “čudovitim zdravnikom”, ki so ji pomagali.