Kim Kardashian ima sporočilo za oboževalce Kanyeja Westa

Kim Kardashian se je odločila, da ne bo več tiho.

Na koncu nove epizode serije The Kardashians je 42-letna resničnostna zvezdnica odgovorila oboževalcem 45-letnega reperja, ki so se posmehovali njenim modnim izbiram po ločitvi.

V tej epizodi Kim nosi bodi z ognjenim vzorcem in rdečim usnjenim krilom, ujemajočimi se rokavicami in črnimi sončnimi očali s krzneno podlogo – in številni Kanyejevi oboževalci so imeli ostre komentarje na videz.

“Naj povem samo eno stvar o obleki z ognjem, o kateri želijo vsi govoriti,” pravi Kim v prizoru. “Na internetu so me [ljudje] raztrgali s komentarji: ‘To dobi, če ni s Kanyejem. Končno, en videz, ki ga obleče sama, in Kanyejevih oblek je gotovo zmanjkalo.'”

Kim je nato razkrila, da je bil Kanye pravzaprav tisti, ki ji je izbral videz.

“To je ena od oblek, ki jih je on stiliziral in izbral,” je razkrila Kim. “Torej, če bi to vedeli in če bi bila skupaj, bi mislili, da je to najbolj kul obleka na svetu. Vsi so tako prekleto nestanovitni.”

Preberi si tudi:
TOLIKO denarja prejme Kim Kardashian vsako leto za vroči posnetek iz leta 2007!

TOLIKO denarja prejme Kim Kardashian vsako leto za vroči posnetek iz leta 2007!

Kim Kardashian je dandanes vplivna, poslovna ženska, včasih pa je bila le resničnostna zvezdnica, ki je iskala svoj veliki prodor na sceno. V zgodnjih 2000-ih je bila Kardashianka…