Domov » VIP » Kim Kardashian pozirala v spodnjem perilu, vse pa je zanimalo le, kaj je za njo

Kim Kardashian pozirala v spodnjem perilu, vse pa je zanimalo le, kaj je za njo

VIP
Kim Kardashian pozirala v spodnjem perilu, vse pa je zanimalo le, kaj je za njo
📷 Kim Kardashian / Instagram

Kim Kardashian West je tudi leto 2018 začela popolnoma v svojem slogu – objavila je fotografijo, na kateri pozira v spodnjem perilu.

Resničnostna zvezdnica je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, na kateri ima oblečen le bel odrezan top in bele spodnje hlače. Kim stoji bosa v sivi kuhinji, v roki pa drži kozarec s šejkom.

Pod fotografijo, ki je reklama za nadomestilo obroka v obliki šejka, je zvezdnica opisala, kaj sploh je v kozarcu, vendar pa so se njeni oboževalci bolj kot ob to, spotaknili ob dejstvo, kaj ima oblečeno v kuhinji in pa kaj je za njo.


Eden od oboževalcev je v komentarjih zapisal: “Ne nosiš prave uniforme za v kuhinjo. To je kršitev higiene.” Drugi pa je komentiral: “Med prebiranjem zapisa, kaj @kimkardashian reklamirala, me je zmotilo umazano ozadje v njeni kuhinji.”

Poleg kuhinjskih težav in Kimine minimalistične oprave, pa to sploh ni najbolj razkrivajoča fotografija, ki jo je zvezdnica objavila letošnje leto, ki se je šele komajda dobro začelo. Prejšnji teden je objavila fotografijo, na kateri leži v postelji v spodnjih hlačkah, z rokami pa si prekriva oprsje.


Kakšen začetek leta!

Ne spreglej tudi, katere zdrave prigrizke obožujejo tvoje najljubše zvezdnice in kateri zvezdniški selfiji so lansko leto zrušili internet!