Domov » VIP » Kim Kardashian razkrila, koliko denarja točno prejme za eno Instagram objavo

Kim Kardashian razkrila, koliko denarja točno prejme za eno Instagram objavo

VIP
Kim Kardashian razkrila, koliko denarja točno prejme za eno Instagram objavo
📷 Profimedia

Si se kdaj vprašala, koliko denarja točno Kim Kardashian nakažejo na bančni račun za eno promocijsko objavo na Instagramu? Ta znesek je bil zdaj razkrit zaradi nove tožbe.

Nedavno je Kris Jenner že spregovorila o okvirnih zaslužkih svojih hčera, zdaj pa je bila Kim primorana navesti precej natančen znesek, saj je proti podjetju z oblačili Missguided USA vložila 5 milijonov dolarjev vredno tožbo, ker za promocijo svojih oblačil brez njenega dovoljenja uporabljajo njene fotografije.

V tožbi je 38-letna resničnostna zvezdnica in lepotna mogulka razkrila, da se ji zdi znesek 5 milijonov dolarjev povsem pravičen, saj za eno objavo na Instagramu prejme med 300.000 in 500.000 dolarjev. Vir iz modne industrije pa je za TMZ razkril, da naj bi zvezdnica za eno promocijsko objavo v resnici zahtevala precej več in sicer kar milijon dolarjev.

Kim je tudi razkrila, da pogosto zavrača ponudbe, saj ne želi biti povezana z nekaterimi blagovnimi znamkami, ki ji pošljejo artikel in prosijo, da se z njim fotografira in nato objavi.