Kim Kardashian razkrila posnetek, za katerega si Kourtney ni želela, da bi prišel v javnost

Kourtney Kardashian je razkrila nekaj skrivnosti iz zakulisja pretekle sezone resničnostega šova The Kardashians.

Med novo epizodo, ki je bila na Hulu predvajana v četrtek, 30. maja, se je 45-letna Kourtney ozrla nazaj na svoj spor s Kim Kardashian in razkrila, za kateri posnetek je prosila Kim, da ga ne objavijo, vendar slednja ni upoštevala njene želje.

Kourtney in 43-letna Kim sta se po Kourtneyjini poroki grdo prepirali po telefonu, ker je Kim sodelovala z Dolce & Gabbana pri njihovi kolekciji.

Med telefonskim klicem je Kourtney Kim imenovala “čarovnica”, na kar je Kim odgovorila s trditvijo, da obstaja skupinski klepet “Brez Kourtney”, kjer ljudje govorijo o njej.

V novi epizodi je Kourtney svojim prijateljem povedala, da ni vedela, da je bil telefonski pogovor posnet, nato pa ni želela, da se predvaja, ker bila mnenja, da bodo gledalci prepričani, da se s Kim resnično sovražita.

“Mislijo, da se sovraživa,” je povedala Kourtney. “Zelo sem si želela biti kot: ‘Mimogrede, nikoli nisem vedela, da je bil ta klic posnet.'”

“Imela sem občutek, da je bilo posneto in [Kim] je rekla ‘Ja’, jaz pa ‘Tega ne boš uporabila’, potem pa je bilo predobro, da ga ne bi uporabili,” je povedala Kourtney o posnetku telefonskega klica.

Je pa Kourtney gledalce tudi spomnila: “Sva sestri. Prepričana sem, da se ljudje noro prepirajo s svojimi brati in sestrami. Mogoče je najin bolj ekstremen. Res ne vem.”

Kim se je strinjala s Kourtneyjinimi komentarji in v spovednici povedala: “Mislim, da obstaja velika napačna predstava, da se s Kourtney sovraživa. Res se ne … Ne glede na to, kako nore so stvari, ne glede na to, kaj se dogaja, če kaj potrebuje, sem tam. Če kaj potrebujem, je tam. Vedno bomo taki, ne glede na to, skozi kaj gremo.”