Domov » VIP » Kim Kardashian spremenila izgled hčere North West in razdvojila internet!

Kim Kardashian spremenila izgled hčere North West in razdvojila internet!

VIP
Kim Kardashian spremenila izgled hčere North West in razdvojila internet!
📷 Kim Kardashian / Instagram

Ali so to visoki plastični škornji ali pa lasulja dolgih blond las, kraljice selfijev ni nikoli strah premikati modnih mej.

Vendar pa je Kim Kardashian nedavno dvignila kar nekaj prahu, ko je spremenila izgled svoje najstarejše hčere, North West. Za praznovanje njenega 5. rojstnega dne, jo je Kim odpeljala v New York in kaj hitro smo lahko opazili, da North izgleda precej drugače kot običajno. Deklica, ki ima naravno zelo skodrane lase, je imela zdaj popolnoma zravnane.

Zvezdnica se je nedavno razgovorila o tem, kako je North navdušena nad svojimi kodri: “Obsedena je s svojimi kodrastimi lasmi in če vidi še koga, ki ima takšne lase, vsa navdušena steče do njega.”

In prav to je razlog, zakaj so se zdaj mnogi spraševali, ali je zvezdnica to naredila zaradi sebe ali je North sama izrazila željo, da bi imela ravne lase.

Med mnogimi komentarji smo lahko na spletu zasledili precej nasprotujočih. Ena je zapisala: “Ne pusti, da ji uničijo kodre.” Drugo je skrbelo: “Kar malo me je zaskrbelo, ko sem videla North z ravnimi lasmi.” Tretjo pa je zanimalo: “Oprostite, od kdaj ima North West dolge in ravne lase?”

A post shared by The Wests (@noriwestsource) on


Nekateri pa so zvezdnici takoj stopili v bran, da je Kim Northina mama in se lahko sama odloča, kako bo izgledala njena hčerka. Mnogi so tudi opomnili na to, da imata obe vrhunsko nego las, tako da je zelo malo verjetno, da bi bili Northini lasje zaradi ravnanja za vedno poškodovani.