Koliko je Shakira plačala varuški svojih otrok za nastop v njenem glasbenem videu

Video ima v nekaj dneh že več kot 23 milijonov ogledov!

Shakira je izdala svojo novo pesem ‘El Jefe’, v kateri je protagonistka Lili Melgar, nekdanja varuška njenih sinov Milana in Sashe. Kolumbijska pevka je pesem posvetila Lili, pri čemer omenja njeno polno ime in obsoja izkoriščanje delovne sile, ki ga trpi na tisoče ljudi po svetu z jasnim sklicevanjem na položaj varuške.

Govori se, da je Gerard Pique odpustil Lili, potem ko je Shakiri povedala za njegovo domnevno nezvestobo s Claro Chia, ne da bi ji dal ustrezno nadomestilo za leta dela.

Preberi si tudi:
Shakira, Gerard Pique - Modna.si

Kako je bil kozarec marmelade kriv za ločitev Shakire in Gerarda Piqueja

Razmerje Shakire in Gerarda Piqueja je pod drobnogledom vse odkar je pevka izdala pesem, ki očitno negativno govori o njenem bivšem. Tako zelo, da o njuni zvezi in…

A Shakira ni stala križem rok, Lili je ponovno zaposlila in jo po selitvi v ZDA vzela s seboj v Miami, zdaj pa se tudi maščuje svojemu bivšemu tako, da je to pesem posvetila varuški.

Poleg tega se špekulira, da sta sodelovanje in prisotnost Lili v videospotu ‘El Jefe’ zaslužna za znaten dohodek, ocenjen na milijon evrov poroča ‘Tarde AR’, poleg morebitnega prejema določenega odstotka zaslužka, ustvarjenega z ogledi pesmi na YouTubu, ki je v samo 24-ih urah presegel 11 milijonov. Po besedah Piquejeve ekipe ji odškodnine niso izplačali, ker je Lili še naprej delala za Shakiro in se po ločitvi zvezdniškega para strinjala, da se bo z njo preselila v Miami.

Preberi si tudi:
Shakira - Modna.si

OMG! Poglej, kam vse lahko pevka Shakira zvije svoje noge

To pa je gibčnost! Shakira se trenutno pripravlja na nastop med podelitvijo glasbenih nagrad MTV Video Music Awards 2023 in med vajami razkazuje svojo gibčnost ter navdušuje oboževalce.…