Naprodaj “najbolj nevaren Mercedes” v Hollywoodu

Ikonični črni Mercedes, ki je bil nekdaj en najbolj fotografiranih zvezdniških vozil vseh časov, je zdaj naprodaj.

Avto, ki ga je Britney Spears vozila v času svojega verjetno najbolj razburljivega obdobja v svojem življenju, zdaj čaka na novega lastnika.

Britneyin črni Mercedes-Benz CLK350 iz leta 2006, ki je od leta 2011 na ogled v avtomobilskem muzeju Volo v Illinoisu, ima zdaj svojo ceno in sicer 70 tisoč dolarjev, poroča TMZ.

Športni kabriolet je bil nekoč znan kot najnevarnejše vozilo na ulicah Los Angelesa, saj ga je zvezdnica vozila leta 2007, ko je njeno življenje začelo uhajati izpod nadzora. Temno obdobje v njenem življenju je doseglo vrhunec januarja 2008, ko so jo z reševalnim vozilom odpeljali iz hiše in jo odpeljali v bolnišnico – kasneje istega leta pa so jo dali pod nadzor, ki je ostal vse do leta 2021.

Leta 2007 je tudi večkrat prevozila rdeče luči, medtem ko je poskušala pobegniti paparacom in se odpravila na nešteto nočnih žuranj. In čeprav to še zdaleč ni edinstven avto, je ta Mercedes postal skoraj tako prepoznaven kot Britney sama, saj so paparaci vsak dan posneli na stotine fotografij.

Preberi si tudi:
Britney Spears - Modna.si

Kaj se dogaja z zobmi Britney Spears?

Britney Spears je debitirala kot najstniška pop senzacija v devetdesetih letih prejšnjega stoletja in prevzela svet s svojimi energičnimi plesnimi gibi ter igrivo, optimistično glasbo. Njene pesmi so…