Konec brezvoljnih, neukročenih in krepastih las!

Zagotovite svojim lasem popolno nego.

Dovolj je slabe volje zaradi neukrotljivega oblikovanja las! Naj bodo zdravi in sijoči lasje temelj vašega najboljšega videza s pomočjo Lumi Coat Supreme kremo! Za vas imamo pripravljene tudi odgovore na najpogostejša vprašanja.

Keune Lumi Coat Supreme krema za obnovo suhih in poškodovanih las. - Modna.si
Keune Lumi Coat Supreme krema za obnovo suhih in poškodovanih las.

Jesen je tisti letni čas, ki že postreže s prvimi hladnimi, deževnimi in meglenimi dnevi ter na drugi strani s suhim zrakom, ki ga dihamo v objemu doma in je posledica ogrevanja. Seveda okoljski dejavniki vplivajo tudi na stanje naših las, ki hitro izgubijo lesk, voljnost in prožnost. Da bi lase čim bolj zaščitili, jim moramo zagotoviti pravilno nego.

Spoznajte skrivnost

Lumi Coat Supreme krema je namenjena obnovi suhih in poškodovanih las. Njena inovativna formula ustvarja zaščitno plast in varuje lase pred nadaljnjimi poškodbami. Lasje so tako dvakrat bolj gladki in do 91 % bolj negovani. Obnovljenim lasem povrne naravni sijaj, ti so tako zaščiteni pred morebitnimi poškodbami in toploto orodij za oblikovanje do 230°C.

»Ne morem brez kreme Supreme cream. Zdravi lasje so osnova za vsak videz, ki ga ustvarim. Moji kodrasti lasje potrebujejo izdelek, ki naredi kodre kompaktne, brez da bi jih obtežil in točno to mi ta krema omogoča. Lasje so videti polni, zdravi in lepi, brez napora – opolnomočena, da svetu pokažem najboljšo različico sebe,” pravi Ilham Mestour, Keune globalna kreativna direktorica.

Lasje pred uporabo Keune Lumi Coat Supreme kreme (levo) in po uporabi (desno). - Modna.si
Lasje pred uporabo Keune Lumi Coat Supreme kreme (levo) in po uporabi (desno).

Naredite preizkus in preverite, kakšno je stanje vaših las

Preizkusiti stanje las je preprosto. Pramen čistih las namočite v skodelico vode. Prepričajte se, da so lasje bili pravkar oprani in na njih ni olj. Če lasje plavajo, je to znak, da so zdravi in da je naravna plast 18-MEA še vedno v dobrem stanju. Če se lasje potopijo na dno skodelice, pomeni, da so porozni in je plast 18-MEA poškodovana.

Kaj je krivo, da lasje izgubijo sijaj?

Da bi bili lasje sijoči, morajo biti dovolj gladki, da lahko odsevajo svetlobo in sijaj. Bolj je kutikula las zaprta (s plastjo 18-MEA), bolj je gladka, sijoča in odseva svetlobo. Če je plast 18-MEA poškodovana in površina kutikule ni poravnana, lasje ne bodo gladki in ne morejo odsevati svetlobe.

Kako izboljšamo stanje las?

Linija Lumi Coat je popolna izbira za prvi korak pri oblikovanju vsake pričeske, ki jo želite ustvariti. Da boste resnično nahranili svoje lase, po umivanju na lase nanesite Lumi Coat Supreme Cream, gelu podobno kremo, ki preobrazi tudi najbolj zahtevne lase. Vlažilna formula bo naredila lase do 2-krat bolj gladke in 91 % bolj negovane. Za najboljše rezultate kombinirajte z izdelki Keune Style, da ustvarite svoj želeni videz.

*Na podlagi instrumentalnih testov, opravljenih na poškodovanih laseh.