fbpx

Odkrijte ganljivo zgodbo o Oskarju in njegovih poteh k uresničitvi sanj

Dragi bralci,

danes želimo deliti z vami zgodbo, ki vas bo ganila in navdihnila. Pripoved Mali človek z velikimi sanjami nam prinaša zgodbo o Oskarju, malčku, ki nas uči o pomenu sledenja lastnim strastem in sanjam v življenju. Ta ganljiva pripoved je delo avtorice Olge Burlachenko; navdih zanjo je našla v materinstvu.

Mali človek z velikimi sanjami - Modna.si
Mali človek z velikimi sanjami

Zgodba iz Oskarjevega otroštva nas spominja, kako pomembno je slediti svojim sanjam in se ne slepo podrejati pričakovanjem drugih. V družini Oskarja imajo različna mnenja o tem, kaj bi lahko postal v prihodnosti. To besedilo nam sporoča, da vsak posameznik nosi svoja zanimanja in danosti.

Pripoved tudi poudarja pomen podpore staršev in družine pri uresničevanju otrokovih sanj ter spodbuja strpnost do različnih poklicev. S pisanjem pripovedi za otroke si avtorica prizadeva predati pozitivno sporočilo, da je v življenju vse mogoče, če sledimo svojim sanjam.

Zakaj “Mali človek z velikimi sanjami” nagovori ne samo otroke, ampak tudi starše?

Pripoved odpira pomembna vprašanja o sanjah, strasti, družinski podpori in strpnosti. Otroci bodo z zanimanjem spremljali Oskarjevo potovanje, medtem ko bodo starši našli dragocene nasvete o tem, kako podpreti svoje otroke pri doseganju njihovih ciljev.

Posebna ponudba za bralce modna.si

Da bi vam približali to čudovito slikanico, smo v sodelovanju z avtorico zanjo pripravili 10‑odstotni popust. Ogledate in naročite si jo lahko na spletni strani nfm.si, kjer je trenutno na voljo v prednaročilu.

Oskarjeva zgodba iz zgodnjega otroštva nas spomni, da je pomembno slediti svojim sanjam, ne glede na pričakovanja drugih. Torej, dragi bralci, čas je, da začnete slediti svojim sanjam. Verjemite, da je v življenju mogoče uresničiti vse, kar si želite.

Avtorica knjige Olga Burlachenko s hvaležnostjo sporoča: “Najlepša hvala vsem, ki si boste vzeli čas za branje te ganljive pripovedi. Toplo vabljeni k naročilu knjige.”