Se Rihanna na skrivaj pripravlja na veliko vrnitev v glasbene vode?

V javnost so pricurljale velike novice o pevki Rihanni!

35-letna zvezdnica ni izdala nobenega albuma že vse od leta 2016, a po novem poročilu se pripravlja na “veliko povratniško turnejo” v letih 2024 in 2025, pripravlja pa tudi dva albuma z novim materialom.

Po poročanju The Mirrorja je Rihanna, ki je avgusta rodila drugega otroka, nedavno z Live Nation podpisala pogodbo v vrednosti skoraj 40 milijonov dolarjev.

Preberi si tudi:
Rihanna, A$AP Rocky - Modna.si

Razkrito, kdaj je Rihanna rodila drugega otroka in tudi spol dojenčka!

Rihanna in A$AP Rocky sta tudi uradno starša dveh otrok. Številni so bili prepričani, da zvezdnica pod srcem nosi punčko, vendar pa so viri za TMZ potrdili, da…

“Rihanna potiho načrtuje povratniško turnejo po podpisu pogodbe z Live Nation. Dogovor je bil ustvarjen, da bi olajšal svetovno turnejo, njena ustvarjalna ekipa pa tiho dela v Los Angelesu in vse skupaj sestavlja, medtem ko ona vzgaja svojo družino,” je za revijo povedal vir.

“Za šov v živo bo dala zeleno luč, ko se bo pripravljena vrniti na delo in bo imela dovolj materiala za izdajo dveh albumov, ko se vrne.”

Ali so novice resnične in jih bo potrdila tudi pevka sama, pa bomo morali še malo počakati.

Preberi si tudi:
A$AP Rocky, Rihanna - Modna.si

Rihanna in A$AP Rocky prvič pozirala z obema svojima otrokoma

Rihanna in A$AP Rocky sta pozirala za družinski portret po rojstvu njunega najmlajšega sina Riota Rosea. 35-letna zvezdnica je paru avgusta rodila drugega otroka, skupaj pa imata že…