Razkrito, kdaj je Rihanna rodila drugega otroka in tudi spol dojenčka!

Rihanna in A$AP Rocky sta tudi uradno starša dveh otrok. Številni so bili prepričani, da zvezdnica pod srcem nosi punčko, vendar pa so viri za TMZ potrdili, da je v začetku tega meseca na skrivaj rodila še enega fantka.

Viri so tudi povedali, da je rodila 3. avgusta v Los Angelesu. Ime malčka še ni razkrito, se pa zagotovo začne na črko “R”, piše TMZ.

Rihanna je svojo drugo nosečnost naznanila februarja med svojim nastopom med polčasom Super Bowla. RiRi je v rdečem kombinezonu pokazala nosečniški trebušček in šokirala gledalce po celotnem svetu.

Preberi si tudi:
Rihanna - Modna.si

VIDEO: Rihanna drugič noseča! Na Super Bowlu pokazala nosečniški trebušček

Oboževalci so začeli špekulirati, da je Rihanna drugič noseča, potem ko so med njenim nastopom med polčasom Super Bowla LVII v nedeljo, 12. februarja na stadionu State Farm…

Rihanna in Rocky sta 13. maja 2022 na svet pozdravila njunega prvega otroka – sinčka, ki sta ga poimenovala RZA Athelston Mayers v čast slavnemu vodji skupine Wu-Tang Clan.

Preberi si tudi:
Rihanna - Modna.si

Rihanna odstopila z mesta glavnega izvršnega direktorja svoje znamke Savage X Fenty

Pevka, ki je leta 2018 ustanovila znamko Savage X Fenty, zdaj odstopa s položaja izvršne direktorice, bo pa ostala v podjetju kot direktorica uprave. Rihanna je tudi že…