Konec je! Tom Brady in Gisele Bundchen dokončno ločena

Več kot en mesec se je ugibalo, ali imata ali nimata zakonskih težav, zdaj pa je končno jasno, Tom Brady in Gisele Bundchen sta tudi uradno ločena.

Preberi si tudi:
Tom Brady in Gisele Bundchen

Imata Tom Brady in Gisele Bündchen zakonske težave?

Tom Brady in Gisele Bündchen naj bi bila sredi težkega obdobja. Glede na več poročil naj bi imel par, ki je poročen že 13 let, zakonske težave, ki…

Nedavno je Gisele vložila zahtevo za ločitev na Floridi, da Tom ne bi izpodbijal predloga.

Tom in Gisele sta se poročila leta 2009 in imata dva otroka – sina Benjamina (12) in hčerko Vivian (9). Tom ima tudi tretjega otroka, sina Johna »Jacka« (15) iz prejšnje zveze.

People poroča, da je bila ločitev že zaključena in dokumentacija, ki sta jo vložila, je razkrila, da je njun zakon “nepopravljivo poškodovan”.

Tri dni pred zaključkom ločitve sta Tom in Gisele po poročanjih sklenila “sporazum o poravnavi”. Dokumenti navajajo, da imata starševski načrt, vendar podrobnosti zaradi zaščite njune zasebnosti ne bodo javno dostopne.

Poročilo tudi navaja, da “sodišču ne predložita nobenih svojih finančnih razkritij.”

Pred vložitvijo ločitvene vloge je vir za People povedal: “Poravnava je dogovorjena. Ves ta čas sta delala po pogojih … Dogovorila sta se za skupno skrbništvo nad otroki.”

Gisele naj bi po ločitvi živela v Miamiju, Tom pa bo ostal v Tampi, kjer igra za Buccaneers.

Preberi si tudi:
TOLIKO premoženja ima Gisele Bündchen

TOLIKO premoženja ima Gisele Bündchen

Te zanima, koliko je vredna Gisele? Z eno besedo: ogromno! Gisele Bündchen je brazilska supermanekenka, katere premoženje, po poročanju Celebrity Net Wortha, znaša kar 400 milijonov dolarjev. Gisele…