fbpx

Kourtney Kardashian in Travis Barker zdaj tudi uradno poročena!

Kourtney Kardashian in Travis Barker sta poročena – tokrat zares!

43-letna zvezdnica in 46-letni bobnar Blink-182 sta se v nedeljo popoldne (15. maja) v Santa Barbari v Kaliforniji pravno zavezala pred majhno skupino družine in prijateljev na sodišču.

“Kourtney in Travis sta zdaj zakonito poročena, vendar nameravata imeti kdaj drugič veliko poroko,” je vir povedal za Entertainment Tonight. “To je bil manjši, skromen dogodek, da je njuna poroka uradna. Na tem dogodku je bilo nekaj družinskih članov, ki so se fotografirali.”

Vir je tudi dodal, da je bila kot priča slovesnosti Kourtneyjina babica Mary “MJ” Campbell.

Po poroki so oboževalci lahko par ujeli, ko je imel mini fotografiranje pred sodiščem, kjer je bilo Kourtney možno videti oblečeno v belo mini obleko in ujemajočo tančico, medtem ko je Travis nosil črno obleko.

Po fotografiranju sta se mladoporočenca usedla v črn kabriolet, na katerem je zadaj visel napis “Pravkar poročena”.

Travis je Kourtney zaprosil za roko oktobra 2021 po enem letu zmenkov. Nato sta aprila imela vajo za pravo poroko v kapelici v Las Vegasu, a poroka ni bila zakonita, saj nista imela poročnega dovoljenja.

Preberi si tudi:
Kourtney Kardashian uničila zaročni prstan od Travisa Barkerja

Kourtney Kardashian uničila zaročni prstan od Travisa Barkerja

Kourtney Kardashian je v zadnji epizodi nove resničnostne serije The Kardashians razkrila nekaj šokantnega. 43-letna zvezdnica, ki je po romantični zaroki na plaži konec lanskega leta letos rekla…